Födelsedag, liten pik och dagen..👍

Ringde farsgubben idag, eller typ för ett tag sen.. Han fyller ju år han, vad är han nu? 48 eller 49 bast!
Vi pratade i kanske 10-20 minuter, önskade honom grattis och jag sjöng med i telefonen till honom. Han ba "Du bara ringer för att mobba mig för min ålder!" Fick veta lite konstiga grejer och sen så sa både pappa och Pia att jag vet att jag kan komma närsomhelst, behöver inte höra av mig. Och att det alltid finns plats för mig, även fast dom är typ 7 pers där ändå ^^ och Pia började pika mig om att hon saknar sin massage som hon alltid får, av alla som bor i dendär lägenheten är det bara jag som gör den bra! Alla andra gör för hårt, för snabbt, för långsamt, använder fel teknik osvosv enligt henne..
Jag är nr 1 ;))
 
Var iväg på julinflyttningslunch idag hemma hos Ellinor 'Ella' Bogstedt och vi hade det trevligt, jag åkte ju från H.. Hade inte behövt gå upp förns vid 9 men då vaknar vi 7:30 istället.. Och det bästa var ju att vi kanske somnade någon gång efter 2 tiden. Men det var ganska smidigt, behövde knappt byta.. Tog Bussen till Vby och sen tuben ända till Högdalen där jag skulle ha tagit bussen men mamma hämtade upp mig för de var typ där då!
Och såklart som alltid när jag och Bosse träffas så börjar vi våra kärleksfulla konversationer och börjar att snacka om dendär jävla tennisbollsincidenten! Bahaha! Nä, men vi kramades faktiskt en massa idag. Han är go han!
 
Är ensam hemma just nu, för mamma och Teddy åkte iväg hem till Jejja och Rolle tror jag? Någon kul grej som jag verkligen inte orkade följa med på.. Jag stannade hemma och kollade på Svenska Hjältargalan (que me crying) och så somnade jag lite :3 har varit ganska trött idag, men tog som en powernap när vi kom hem.. Eller okej, jag somnade efter en timmas tittande på SHG och sen vaknade jag en halvtimme senare och startade den där jag sist kom ihåg var jag var, somnade lite senare igen och sen nu vid 20 så vaknade jag av att min telefon ringde :$:$
 Ohwell!

Vet inte vad jag ska hitta på nu, kanske ska sätta mig ner och skriva ner lite låttexter som jag har i huvudet.. Hmm..
 
Puss på er!
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters