Gårdagen, Vinterfesten och bara 19 dagar kvar!!

Det är så sjukt att det bara är 19 dagar kvar på detta året .. eller om vi ska vara sådana, 18 dagar, 11 timmar och 30 minuter.. (klockan är 10:30 nu.)
 
Igår så var vinterfesten, och jag visste inte vad jag skulle göra efter vi slutade.. Så jag och Charlie skulle gå o handla lite, men när vi var i Skärholmen så träffade vi Kevin så vi sket i o handla..
Vi gick runt i en massa affärer med Kevin som smakråd och så träffade vi hans kompis ett tag.
 
Vid kanske halv 6 tiden så satte vi oss på donken och käkade glass, och då frågade vi om han ville följa med på Vinterfesten.. Vi åkte hem till honom i Bredäng och jag & Charlie snackade med hans mamma om typ HBTQ saker och en massa andra saker medans han duschade och fixade sig själv.
 
Vi var där lite efter 19, och det var skitkul faktiskt! Fick träffa en massa folk som jag saknat och vi dansade lite, skrattade en massa osv. Det var helt enkelt skitkul och jag är glad att jag gick, för jag tvivlade på om jag skulle gå dit. Men det var värt det! :D
 
Så nu sitter jag i skolan och vi ska göra någon bildanalys på matten eftersom vi missat bilden i typ 1 månad pga andra saker som t.ex. teater och en föreläsning av överlevande från koncentrationsläger..
 
Skriver senare :*
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters