Lång vecka dethär..

 
 
Hej! Det var ett tag sen jag skrev, men det är bara för att jag inte vill skriva sjukt korta inlägg hela tiden. Jag gillar mer att skriva längre, även fast de långa kan vara ganska jobbiga att läsa.. Hehe.
 
Senast jag skrev var den 21/11 och nu är det redan den 3:e December! (Iaf när du läser det, för mig när jag skriver är det den 2a (;  ) Och nu ska jag berätta ALLT som hänt från den dagen tills idag!
 
Fredagen den 22/11; Vi började kl 10 och vi städade upp i dramasalen efter showerna vi haft under hela veckan, sedan fick vi käka lunch och vi åkte iväg till Gymnasiemässan! Jag träffade några jag känner, men missade även ganska många eftersom jag inte visste att de var där då.. :((
Jag kollade in de två skolorna jag vill gå på och så kom världens gulligaste och mest underbaraste person till mässan som jag skulle på dejt med efter ^^ Hugo och jag åkte till Heron när vi fick gå (jag slutade vid 13 men fick gå tidigare) och vi kollade på THG: Catching Fire och den var asbra! Efter filmen åkte vi hem till mig och såklart sov han över hos mig, vi hade liksom en myskväll! :)
 
Lördagen den 23/11; Vi vaknade runt 8/9 tiden tror jag och vi käkade frukost, lekte lite och myste lite innan vi gjorde oss i ordning innan vi åkte på ännu en biodejt inne i stan.. IRL var filmen vi såg då och den var grymt bra, budskapet var skitbra och det var verkligen bra gjort!! Vi satt och snackade lite om oss och efter ganska lång tid så åkte vi åt var sitt håll hem..
 
Söndagen den 24/11; Om jag minns rätt gjorde jag inte mycket denhär söndagen..
 
Måndagen den 25/11; Måndagen började lite konstigt, men slutade ganska bra! Det var Egalia och det var azuum! Tror jagvar lite ledsen men det löste sig senare :)
 
Tisdagen den 26/11; Dagen gick sjukt snabbt och jag tänkte bara åka hem efter skolan men kom senare på att jag skulle vara med på Hugos fotbollsträning med småkillarna! Jag åkte hem till Hugge efter skolan, vi käkade och var med hans föräldrar innan vi åkte till träningen som var ute. Men jag hade sjukt kul och ja, jag tränade fan med dem.. :D
Under träningen blev det bestämt att jag skulle sova hos Hugo, men jag hade inga kläder så fick låna lite kläder på onsdagen :p Plus att det redan var bestämt att jag skulle sova hos honom på onsdagen för att vi skulle vara barnvakt tillsammans då :)
 
Onsdagen den 27/11; Onsdagen började sämst. Bussen var sen och sen så stod tuben kvar i Brommaplan i 10 min pga ett tågfel i St Eriksplan!! Så jag fick springa från Gröndal till skolan på 3 minuter för att komma i tid till Franskan. Dagen var sjukt seg och ingen i dansgruppen ville ha dans, men vi hörde att vi skulle kolla på film så vi blev lite taggade inför filmen xD Men vilken blåsning, vi fick en ny dans som vi har typ 3ggr på oss att lära oss inför Julshowen.. (Som för övrigt är på en torsdag så fuck) Förvånansvärt så var dansen ändå sjukt kul och jag och Charlie har typ velat dansa såhär skitlänge men alla lärare har alltid varit lite negativt inställda till det.. MEN NU!! Nu kör vi fan! :D
Vi blev ganska svettiga, duuh, men sen så åkte vi hem. Jag till Hugge och när jag kom på höll han och Molly på att baka pepparkakor så jag hjälpte till! Lite allt möjligt hände och vi lekte o allt tills vi skulle äta, och efter maten hoppade jag o Hugge i badet o myste lite :) Sen gick vi o la oss.. :)
 
Torsdagen den 28/11; Tordagen var kort och bra, Charlie hade ingen gympa för läraren hade varit sjuk hela veckan och alla klasser hade fått vikarie förutom hennes klass så hon var med mig på tekniken! Hugo skulle möta oss typ hemma hos mig och vi var här tills vi skulle åka till Egalia.. Jag hoppade in i duschen och jag vette sjutton vad de gjorde förutom att Hugo bloggade, Charlie var på twitter och att de lyssnade på musik.. Vi åkte till Egalia och det var fett mys, vi gjorde avskeds'presenter' till Tomas som är en ledare som ska sluta nu efter 5 år på Egalia.. Saker hände men sen så blev det lite bättre.. Och de sista minutrarna satt jag och gjorde ett brev till Hugo. :p 
 
Fredagen den 29/11; Började med gympa och eftersom det är så få gånger kvar får vi bestämma vad vi ska göra!! Yaaaay! Vi körde typ spökboll hela lektionen xD Inte mycket hände under dagen, men efter skolan åkte jag hem och sen packade jag och åkte hem till Hugo. Jag skulle sova hos honom på fredagen och sen på lördagen så skulle vi hjälpa min mamma lite, så han skulle sova hos mig.. Men vi hade det fett mys hos honom, vi kollade på någon film istället för Idol för det var inte kul att kolla på längre efter Sandra åkte ut.
Vi skulle åka skridskor på dan på lördagen, men eftersom det lät så kul åkte vi till Spånga IP och åkte utomhus Ett tag innan den allmänna stängde. Men bussen vi skulle ta skulle inte komma förrns om en lång tid så vi åkte till Spånga station med en annan buss och gick därifrån hem till honom. Vi skar upp lite frukter och hällde upp choklad i hjärtformade skålar och låg o kollade på film när vi kom hem.
 
Lördagen den 30/11; Vi vaknade runt 8 tiden och gick upp och kollade på tv och sen så käkade vi lite frukost.. Anneli (Hugos mamma) sa att hon och Hugos pappa skulle åka och köpa en julgran och då ville Hugo följa med för det är liksom en tradition att han och hans pappa köper den.. Så vi åkte till Bauhaus och köpte en kungsgran, sedan så åkte vi till Rusta. Så medans hans föräldrar gick in på Cervera och Rusta så gick vi in på Toys'r'us och vi såg en apstor Spiderman'staty' och Hugo blev störtförälskad :D
Efter allt handlande så släppte hans föräldrar av oss vid Spånga IP och vi åkte skridskor inne i ishallen i kanske en timma? Under den tiden hjälpte vi en tjej som åkte skridskor för första gången och en kille som ramlat och slagit sig. Sen åkte vi hem, la oss i badet ett tag och sen gick vi och vilade lite för vi var sjukt trötta! I sömnen så råkade Hugo nocka till mig så hade lite ont i huvudet, och det sket sig att vi skulle åka hem till mig och hjälpa min mamma så hon blev lite ledsen.. ://
Men vi hjälpte Anneli med maten, vi åt plankstek och det var skitgott!! :o Jag visste inte vad jag skulle göra så jag stannade hos honom och sov där i lördags också :3
 
Söndagen den 1/12: Jag vaknade med sjukt ont i halsen och under dagen förvärrades det lite :/ Kommer inte ihåg vad vi gjorde igår förutom att vi kollade på julkalender och kollade på Mollys dansuppvisning, men jag hade kul iaf, sen åkte jag hem till mig..
Senare mot kvällen blev jag värre, hade ont i halsen + hosta, var snuvig/snorig och jag hade sjukt ont i huvudet! Tog två pamol och gick o la mig..
 
Måndagen den 2/12; Imorse mådde jag verkligen inte bra, så mamma sjukanmälde mig och jag har mest sovit under dagen.. Sovit, vaknat och satt på en tvättmaskin, somnat igen, vaknat och hängt upp tvätten och satt på en ny maskin.. Ätit lite har jag gjort, och druckit några små glas vatten har jag gjort också.. Har en tendens att inte äta eller dricka mycket alls när jag är sjuk..
 
 
Äsch, har tidsinställt detta inlägg så det borde publiceras runt midnatt hoppas jag xD och då ligger jag och sover ^^
 En 'fin' egobild..
 
 
Hugo :3
 
Mollytroll❤️
 
Hugo på fredagskvällen..
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters