Damn wonderful week-end

 
Två oldies, but still good!
Dessa senaste dagarna har varit .. a race against time känns det som!
Var uppe till lite efter 04 natten till fredag med min muntliga presentation samt powerpoint inför nationella. Det verkade i vilket fall ha varit ett bra pluggeri de där 7 timmarna! Jag fick ett på muntliga så det känns ju riktigt bra! Nu är det bara 2 prov kvar i svenska, på tisdag och torsdag!
 
Annars så gled lektionerna på smoothly i fredags! Kollade ännu längre in på Odysséen och på engelskan så snackade vi för det mesta och hade lite presentationer om våra "english speaking countries".
Åkte hemåt och väntade på ett samtal från Robert, föreståndare i köket och min chef i sommar! Vi snackade väldigt länge och jag fick en mycket mer klar bild om hur det blir i sommar! Men man vet aldrig säkert förens man är där och upplever det! Men jag är grymt taggad!
 
Lördagen var en riktigt jävla nice dag! Fast det skulle vara rätt snabbt alltså!
Vaknade av att lillasyrran kommer in och frågar "Ska du följa med till moster Anki?" så stressen flög på och jag fixade snabbt ihop allt, packade ner lite saker som en extra tröja, lite smink och lite booze i väskan och så åkte vi mot finaste moster
Vi möttes på Ica Maxi i Haninge och handlade litegranna, sedan så åkte vi till Ankis hus och satte igång grillen och preppade lite inför middagen! Samt att jag senare hjälpte min moster med lite trädgårdsarbete efter all prepp var klart!
 
Efter den underbara eftermiddagen hos A så skjutsade mami mig hem till Ebba och där var hon och Moa! Så vi snackade massa, gjorde oss i ordning litegranna och peppade inför festen som var i Brosjön! En riktigt underbar kväll, med många gamla och nya kompisar och vänner! Helt underbart, en kväll som helt klart platsar uppe på toppen! ;)  Åkte hemåt med en av de sista bussarna från Brosjön och när jag kom hem gick jag direkt till min varma, underbara säng!
 
Idag var det barnens biodag, så la familia (och jag såklart) åkte till Heron och kollade på HOME ååååh satan vilken gullig film, kan inte neka att några tårar smög sig fram i lilla ögat vid ett tillfälle! :I
Nu har jag spenderat kvällen med Grey's Anatomy och Game of Thrones och inget annat!
 
Imorgon är det pang på igen och jag är så redo det går att bli!
Hörs hörrni!
Ciao♥
 
dagens mysklädsel
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters