We don't have forever, baby daylights wasting....

Halli hallå där!
This week has been pretty good! Praktiken har behandlat mig väl! Ungefär hela måndagen stod jag och kokade en massa knäck, gjorde lite bröd o annat kul med.. Tisdagen är blurry och kommer inte riktigt ihåg, men det var en bra dag!
Igår, onsdag, var jag julbordsnisse ;) Preppade inför en massa julbord, la en massa fat och fick göra en massa ostlöpe..
 
Sov dock så dåligt inatt, somnade inte förns kl 2 då jag ändå försökt sova sen 21 tiden.. När jag väl somnat vaknar jag vid halv fem och kan inte somna om, vaknar sedan av ett alarm kvart i 7 och inser att jag kan sova en timma till.. Låg och slöade i sängen tills 7.45 och började fixa mig smått, tog en skön morgondusch😍😍
 
Idrottsteorin var okej, pratade om epelepsi, brännskador samt hur man ska sätta tryckförband. Nästa vecka har vi även en 'examination' i HLR med Maria.. Kul
Entreprenörskapen är ju inställd denna vecka också, samt att bagerilektionen var inställd idag med så slutade 13.10 och åkte bil med Towe och Linda in till stan där vi fick till en grym fickparkering ;))
Imorgon är det bara matte med Jawad och sen hem igen.. Känns onödigt, men hela onsdagen nästa vecka samt torsdagslektionen är det NP såååå vi får göra det bästa utav situationen!
 
Love you all babes!
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao❤️
 
Nytagen bild
 
Gammal bild
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters