Amazing day!! Less than 3hrs left!!! :D

Hola bloggen!
Ligger nu i sängen och ska alldeles straxt sätta på Saw 3!  Älskar fan skräckfilmer, dock ibland småtråkigt att se dem själv, men vad ska man göra?

Imorse träffade jag vackraste Sabina innan jobbet, det var bara snabbt sådär mem det var underbart att se henne :)  Fick även en födelsedagspresent av henne, ska öppna den first thing imorgon! :))


På praktiken har det gått asbra! Började 9 och fick börja att skala ca 5-10 kg vardera av morötter, gulrötter och vita morötter! Sedan skulle jag skära de i olika bitar, de ska rostas imorgon till en sallad tills på torsdag tror jag!
Annars har jag och grabbarna jobbat rätt snabbt och vi blev klara sjukt tidigt!
 Vi gjorde lite lunch uppe i vårat kök i festvåningen! Det blev lite biffryggsrad m. minichampinjorer, madeirasås och en riktigt god sallad till!!      (Salladen innehöll gurka, tomat, gul paprika, rödlök och persilja! Samt en vinaigrette.)


Åkte hemåt efter en ordentlig städning, så var hemma runt 2 tiden! Jag har suttit och pluggat, druckit lite juice och tagit det lugnt sedan dess!
Mamma var förvånad att jag var hemma före henne, vilket jag själv också nästan blev ^^

Mamma gjorde lite lövbiff m. potatis och bea till middag! Helt okej ändå, vem älskar inte kött? ;))    ok dum fråga, men som ni vet fkn älskar jag kött!!! :D

Har även lyssnat på sjukt bra musik och suttit med min läxa som ska vara inne på torsdag!


Ska kolla på filmen nu och kanske lite shameless! Börjar kl. 14 imorgon för ett kvällspass som heter duga, mat till slottet beches!! Är så otroligt taggad och fick även veta att Rebecka ska följa med!!!! Känns bra, känns jävligt bra!
Jag trivs på operan som handen i handsken, det känns .. wonderful!!Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♡♡

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters