Drink recommendation and my day(s) :]

Offer me that deathless death.. Good God let me give you my life.
 
Dagen har varit.. rätt kul men seg på något sätt!
Jag och Gilles parerade de sista 50+ kg kalvrostbiffarna till Grammisgalan nästa vecka!! Sedan krydda och bryna dem i stekbordet nere i caféköket! Sen har jag i princip skurit paprika i bruno och lite papaya till papayasallad som är ett tillbehör till fishcrabcake :) Gjorde även fondantpotatis som är till den nämnda rätten!
 
Efter att vi gjorde lite lunch, vilket blev en matig macka med lite sallad, tomat, picklad rödlök, senapsmajo och lite kalvkött! Riktigt gott faktiskt, och till drack vi lite bubbelvatten och fick sedan en riktigt god dryck som heter Sanpellegrino. Det är en blodapelsinsdryck som är kolsyrad, och jag rekommenderar den drickan rätt mycket!
Den är svalkande och även fast den har en liten sötma så har den en skön fräschör!
 
Efter lunchen så fick jag vacca över 250kg kalvrostbiff, det var ca 3st stora stickvagnar fyllda med bleck och det var bara att kötta på! *pun intended* Det tog någon timma o lite till, och sedan gick jag direkt på att sila kalvfonden som puttrat på bra i steamern!
 
 
 Kom hem runt 19-tiden och åt lite middag som mamma gjort! Lite spaghetti m. köttfärssås vilket var gott :)
Satte mig sedan och pluggade, eller rättare sagt fortsatte på min hemtenta som ska lämnas in imorgon! Tror jag känner mig rätt nöjd med den, menmen.. :) Bara jag får över 80% så är jag safe :)
 
Har duschat och tvättat håret och har plåstrat om mitt finger ytterligare igen! Ni kan verkligen inte förså min smärta!
Oj jag har ju inte berättat!!

Jo jag skulle göra "lite" gremolata igår och när jag hackade persiljan så var min hand lite blöt och då gled kniven i handen så att jag råkade skära mig rätt djupt i fingret! Genom hela nageln och in lite längre in i fingret efter nageln, så i princip igenom nagelbädden och djupare!! Jaaa, love life guys! Love life!! 
 
Förövrigt så ska jag försöka komma på en rätt tills imorgon, temat är skaldjur. Känns väl helt ok egentligen, men man ska tänka lite nordiskt och jadu..
Menmen!
 
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters