Huge sum up of the week :o

Hallo hej bloggen!
 
De senaste dagarna har varit alldeles... stressade, någon enformig men ändå alldeles underbara!
I måndags spenderade jag hela dagen i kallis med Martina och Petter samt att preppa all lax till Grammisgalan som var i onsdags. Efter jobbet så träffade jag några fina människor på Egalia och hade det rätt så jädrans kul!
Tisdagen hände det inte så mycket egentligen.. Var i kallis igen med M och P och preppade lite mer saker, som att t.ex. plocka vattenkrasse! haha
 
Gårdagen, var rätt så jädrans underbar!!
Började inte förns klockan 13, så jag gick upp vid ca 9 och åt lite frukost, och tittade lite på tvn! Packade min väska med lite övernattningssaker och annat nödvändigt, och när klockan blev typ 11.50 gick jag ner till tuben och åkte mot centralen :)
 
Det var inte helt 100 vart jag skulle vara då, men jag gick upp till FV och stannade där! ^^
Jag hoppade direkt in på att lägga upp varmrätten på fat, då det var fatservering! Sedan var det rätt pang på med saker! Vi gick upp till Futten för att käka lite runt 15 tiden tror jag och efter det var det mer prepp.
 
Senare på kvällen när det var dags så var vi (Jag, Claes och David) i Futten, där det dock var riktigt bra dukat och omfixat! De var lite efter i programmet och sådär, men det gick bra ändå! Service startade runt 21 tiden, ca 1 timma sent men det var inga problem!! Eftersom desserten var en liten buffé så kunde vi gå, så jag gick ner och bytte om runt 22 tiden!
 
Förrätt: Laxtartar m. fänkålscrudité ...   veg: rostade tomater m. mozzarella 
Varmrätt: Kalvrostbiff m. potatiskaka med soltorkade tomater, haricots verts, svartrot och gulbeta.  veg: kokoskrämiga linser, tzay-spett 
Dessert: Kanelbrownie, Hallon och lakritsmakron och Äppelmuffin..    
 
 
 
Gick till TC och in på ICA för att köpa lite läsk, chips och några goda småmunkar till mig och Linnéa! Så vi hade det jättemysigt på kvällen! Jag var hemma hos henne runt 23 tiden, så fixade vi ett fat med frukt, och smälte choklad i en fonduegryta och hade de andra underbart goda snacksen i rummet och kollade på lite film och pratade om en massa saker som hänt och hur det varit osv!
 
 
Imorse, eller igår morse?, så kollade vi på lite fler filmer samt åt lite frukost!
Åkte hem sen runt 14.30 och har chillat runt hemma litegranna.. Har spelat lite, kollat på lite sci-fi filmer och bara levt livet :P
 
Ska gå och sova snart tror jag, för är lite seg och måste vila ut litegranna!
Men vi hörs!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♥

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters