Pizza i Hammarby & sjukdomarna anfaller!!!

 
Hai bloggen!
Imorse var jag uppe redan kl. 06.00!! Helt konstigt, menmen .. är det torsdag så är det!
Vi höll på med skaldjur idag, vi hade räkor, blåmusslor, hummrar, havskräftor och ostron! Vi skulle haft en levande krabba också, men tyvärr fanns det bara fryst så vi struntade i det!
 
Jag var den enda i klassen som åt ostron! Why not try when you have the chance to? 
Inte direkt gott alls och det lilla skaldjuret åkte lite hiss .. men har testat för 3e gången och gillar fortfarande inte ostron. So, that's that!
 
Svenskan var rätt .. meningslös? Eller vi lämnade in våra hemtentor och så började vi diskutera vårat nästa "tema" och sedan kom vi in mycket på bl.a. antiken och romarriket!
Hehe, någonstans där emellan lyckade jag att slumra till litegrann..
Har sovit så dåligt de senaste dagarna, men brukar bli så när jag är sjuk. Har liksom vaknat mellan 4-8 ggr varje natt av att inte ha kunnat andas. Not fun.
 
På engelskan var det bara jag och Linda förutom Dan då.. Vi satt och läste ett tag och diskuterade en hyfsat ny uppgift till tpobaw..
 
 
Efter skolan hämtade mamma upp mig och så åkte vi, hon, jag och min moster, till en gudomligt bra pizzeria i Hammarby! Käkade pizza och hade det riktigt trevligt .. var tveksamt om jag skulle åka till Eg eller inte, men klockan blev ungefär 17 och jag snackade lite med Challe...
Vi bestämde oss för att mötas i lilje och åka dit, och när vi väl hoppade på gröna tuben i slussen så ser vi Danny Saucedo!!! Lite fnissig blir man ju alltid, men ja det var nice :)
 
 
Har inte mycket mer att berätta än så!
Har kollat lite på Shameless och lyssnat på musik nu på kvällen.. Får se hur jag mår imorgon, för om jag fortsätter att bli ännu värre måste jag verkligen sjukanmäla mig imorgon! För det är inte bra detta...
Hostar sönder och halsen blir inte direkt bra utav det, nyser som en idiot och andningen är inte på topp!!
 
 
Ska sova nu!
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♥
 
förövrigt så dödar mitt finger mig :)
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters