Slott-recap & dagen :)

Tjabatjena bloggen!!
 
Gårdagen var alldeles underbar!
Kom till OK och hjälpte Claes litegrann för att Gilles var på arr-mötet... Efter det så var vi, allihopa, i kallis och höll på och fixa en massa saker till slottet!
Vi packade och åkte dit kl 17 och väl inne i slottet var det så coolt!
Träffade faktiskt vår monark, Kung Carl XVI Gustaf och det blev lite halvsmått kallprat! Inte mycket alls, men det var coolt ändå!! :D
 
Jag fick menyn och bordsplaceringen igårkväll när vi var tillbaka på operan, så kan fota den fina menyn senare och så kan ni få bilder på förrätten och desserten!
All mat var riktigt god! Efter allt jobb så satt alla vi kockar i ett rum och åt maten också, hujedamig så gott det var!!
Åkte bussen till Slussen med Rebecca och sedan vänta 10 minuter på den underbara tunnelbanan!
 
 
Dagen i skolan har varit sådär..
Förmiddagen spenderades i köket med Anders, och jag gjorde min Getost och rödbetspaj m. betachips och picklade morötter. Jag skippade dock morotspurén p.g.a. olika orsaker! Men pajen var förvånansvärt god, smakade inte så mycket av getosten men ja! Det var en ny erfarenhet!
Eftermiddagen var rätt seg annars!
 
Åkte hem efter skolan till en väntandes mamma och moster! Gjorde lite middag, vilket var hemmagjord vegetarisk ärtsoppa och sedan lite pannkaka för den som ville!
Fick även lite gulliga presenter av min kära moster!  Fick en kastrull och ett skålset med 2 skålar, en slickepott och en sked... Hahah, kommentaren från henne var "till då du flyttar ut senare i livet!" haha, hon är allt go!   Så ska lägga lite saker i lådorna under sängen och jaa....
 
Annars har vi pratat lite om yttre rymden, aliens, eller vad man nu ska kalla dem, och tittat lite på Ninja Warrior och något magiprogram på Discovery Science!
 
 
Ska kolla på en liten film nu och sedan sova!
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Godnatt :*

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters