Monday and Tuesday! PRIDE IS HERE

Hallojsan bloggen!
De senaste dagarna har varit rätt så .. fartfyllda?
Måndagen spenderade jag med Towe ett tag för att sedan dra iväg till Vinterviken där min underbara Lola hade ett "hejdå-party" inför hennes utbytesår i USA efter sommaren.. Efter några trevliga timmar med trevligt folk, god mat och fika och annat kul drog jag iväg till Towes mormor som hon dragit till efter ett tag..Där spenderade vi några timmar med kroppkakor och lite fotboll på TVn :)
 
Senare på kvällen, eller mer på natten, så träffade jag Inez, David, Simon och Hanna inne i Slussen där vi chillade kant ett tag och tog sedan den näst sista nattbussen hemåt .. Så var hemma runt 4 på morgonen :)
 
Igår, tisdag, så åkte jag in till stan med Towizen där vi skulle fixa lite grejjer och sedan så åkte vi till Towe för att vi, hennes pappa Steve, Åsa, hennes farfar Nisse och vi två, skulle åka in till Hornbach och shoppa litegranna.. Vi köpte bl.a tapeter, en ny toalett, lite redskap och sprayfärg till huset!
Åkte senare hem till mig, där jag o T delade på en god maträtt ;)) och hade det mysigt tills min mamma kom, så har vi haft det riktigt kul!
Jag har packat nu också, äntligen! Bara 24 timmar innan avresan så börjar man packa, nej bombad är man inte ... men jag hatar att packa, så gör det gärna i sista sekund om jag får ;D
 
Charlie och Åsa kom hit och hämtade Towe för några timmar sedan och jag har tagit en liten myskväll med mamsen :)
Tänkte alldeles strax gå och lägga mig för att få sova ut ordentligt innan avresan..
Fick inte sova så bra inatt, vaknade upp ett antal gånger pga typ konstiga drömmar och toabesök och sedan blev jag väckt av att någon jobbig granne står och ska renovera och borra i sitt jävla badrum 2 timmar innan jag skulle gå upp, vid 8 tiden.. Jävlar va arg jag var, ingen bra start på dagen.. Men jag fick iaf ett underbart slut!
 
 
Förövrigt tycker jag att det är asnice att PRIDE har startat igång i underbart vackra och hemtrevliga Stockholm, men tycker det är jävligt bittert att jag åker iväg.. Dock så tror jag att det kanske finns någon underliggande mening i att jag ska missa Pride i år. Wellwell!
 
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciaoo
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters