Hjälp; Jag är en shopaholic??

The ballad of a dove. Go with peace and love. Gather up your tears, keep 'em in your pocket, Save them for a time when you're really gonna need them. 
 
Denna helgen har varit rätt soft!
 
I fredags så hann jag städa lite i mitt rum och titta lite på filmer på tvn, och mötte sedan mamma i Skäris, så åkte vi till CityGross och handlade! Vi skulle köpa lite mjölk, bröd och smör ... men vi kom hem med bl.a. en massa pizza, några flaskor Snapple, te, och lite semlor ;)  Vi kikade även in i en äffär som håller på att stänga som hade värsta rean, där köpte jag 2 hoodies och mamma köpte en tröja, en klänning, två tjocktröjor/jackor och ett par mjukisar! Sedan så käkade vi lite mat hemma och åkte sedan bort till Heron och kollade på Jupiter Ascending med Mila Kunis och Channing Tatum, det var en riktigt bra film!!!!
När filmen var slut så såg vi att Cirkeln gick om 20 minuter, så vi köpte biljetter till den också!! Så vi spenderade ca 4½ timma inne i Biosalongerna ^^
 
 
I lördags så hade vi lite besök av min storebror Christoffer och hans tjej Daniella samt mammas kompis Kicki! Runt halv 3 tiden åkte jag, Stoffe och Nella till SKHLM för att kolla om det fanns någon tid för ett syntest till mig. Efter det så gick vi runt i några affärer och kollade på en massa snygga kläder! Nella köpte en riktigt snygg skinnjacka på Kappahl, och Stoffe hittade lite linnen, någon skjorta, lite tjocktröjor och en skinnjacka på NewYorker!
 
Jag köpte en riktigt snygg svart och vit klänning med 3/4 armar och en snygg grå kjol på NewYorker då också! Köpte även ett par chinos på Lindex, men lämnade tillbaka dem idag, söndag efter min synundersökning kl. 14.20 på Specsavers, där jag tillslut hamnade över gränsen! Så nu behöver jag bara gå min lilla kurs, så kan jag börja övningsköra! Och i all ärlighet så är det inte bara praktiken i körning, utan det ligger mycket på teorin! Och jag brukar sitta rätt ofta och kolla igenom böcker och ha lite miniteori med mamma när vi åker runt på Sveriges vägar! :)
 
Anyways; så gick jag och mamma in på Hunkemöller där vi, eller mer jag, sedan gick ut med underkläder för ca 900:- Känner mig som en riktig shopaholic, men deras underkläder håller verkligen en jättebra kvalite! Så köpte 7 trosor och 2 bhar :)))
 
 
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciaooo♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters