Morgonstund, guld i mun.. Eller?

Godmorgon folket!
Igår så var det en chill stämning, vi blev klara med alla våra Festvåningsgrejer vid 13.30 ungefär och då fick Alex och jag gå in till Martina och hjälpa henne lite!
Jag ska vara i kallis nu idag (den 25e) och hjälpa Marina och Angelica med alla wraps till i eftermiddag!

Efter jobbet igår så åkte jag till Jakobsberg, men det var ju grova problem med SLs pendeltåg så ni anar inte! Tåget var 45 min försenat, stod stilla i princip hela tiden och vi passagerare var som laxar i en ask..
Kom tillslut fram till Ino vid 17.50, då hade jag alltså spenderat över en timma på att åka en resa som normalt tar max 30min!

Vi öppnade iaf 54:an och chillade lite.. Spelade pingis, käkade chips, snackade skit .. Standard 54an. ^^
Åkte hemåt vid kvart i tio men var inte hemma förns halv 12 för tågen hade fortfarande inte fixar till sig.
Alltså jag förstår inte SLs logik. De kommer nästan aldrig i tid, de höjer priserna hela tiden och ska öka ordningsvakter mm i tunnelbanan för att stoppa plankare! De kommer reducera trafiken, vilket kommer bli ett helvete för fler människor, vilka som redan kan ha svårt att hitta bra passande tåg.
Förstår de inte att de nog faktiskt skulle kunna öka sina vinster om de sänkte prisen på busskort? Det är därför så många plankar!
Vem fan vill betala det kommande priset på 950:- (?) för ett busskort hos SL som väldigt ofta har problem med trafiken? Egentligen ingen. Det finns många som inte ens har råd med ett busskort, tacka vissa skolor som ger busskort till sina elever! Då jag vet själv, att jag då inte skulle ha råd om jag var tvugna att betala själv.


Well orkar inte ranta mer, ska försöka äta någonting och sedan blir det åka in mot Operan..

Hörs hörrni!
Tills dess,
Puss på er!
Ciao.Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters