Onsdag, Torsdag, Fredag och nu Lördag...

Går det här för snabbt för, går det här för snabbt? Jag kan sakta ner så du känner att du kommer ikapp..
 

I onsdags åkte jag hemåt kl 8 när Ino skulle till skolan, så träffade vi Daniel på bussen! Så när Ino hoppade av i Spånga åkte jag och D till centralen tillsammans, men vi splittrades vid tunnelbanan! Jag kom hem runt 9.20, åt lite frukost och satte på en film på tvn och somnade till i soffan runt kanske halv 11 - 11 tiden.. Vaknade upp igen vid tolv kollade lite på Cesar Milan, men somnade igen och vaknade vid 13.
All in all så spenderades typ halva onsdagen med sömn och andra halvan med mamma..
 
I torsdags var det skola igen och på kökslektionerna bakade vi bröd! Vi hade en vetesurdegs-deg som vi gjorde en massa olika bröd med, t.ex. baguetter, frallor (stora & små) och lyckades göra några flätor! Samt att vi gjorde en egen lite snabbstressad deg som vi också bakade!
Lektionerna var rätt soft, svenskan satt vi och diskuterade lite om vårat nya tema; Litteratur. Lite in på långt före oss homo sapien sapiens och in på precis efter dinosauriernas tid! Engelskan satt vi och kollade på The Perks of Being a Wallflower  vilket var lite tråkigt, för det var en film jag inte ville se flera gånger... Den är rätt tråkigt på något sätt.
 
Mötte Char vid tunnelbanan och åkte mot Egalia, och när jag precis kommit in så kom Valentina ut och vi snackade snabbt! Jag tog panten och handlade litegranna så att jag kunde baka lite, som vi pratade om på måndagen!  Så jag, med lite hjälp av Char, började att baka veganska brownies! De uppskattades verkligen och alla tyckte om dem och var verkligen jätteglada!
Men senare på kvällen så blev jag lite sänkt, vet inte riktigt varför ... menmen.
 
I fredags var mina svenskalektioner inställda pga att våran underbara Bengt var sjuk! Så vi började kl 14.10 med engelska i en timma, och sen åkte vi bara hem igen! Jag började laga middag till oss, som var en plommonspäckad fläskkarré med kokt potatis och sedan en god sås på skyn som blivit till i gjutjärnsgrytan karrén blev tillagad i.
Vi hade lite fredagsmys och jag kollade klart på Hercules, animerade versionen, senare på kvällen..
 
 
 
 
 
Idag, lördag, gick jag upp kl 6.30 för att fixa litegranna, förbereda mig lite och äta frukost inför rekryteringsdagen! Åkte hemifrån halv 8, och tog bussen ifrån Sergels Torg mot Blockhusudden! Var framme en halvtimma tidigare, men hällre tidigt än sent!
Alla andra som gick av skulle till samma grej, så vi hälsade på varandra och gick upp till Kaknästornets entré där vi sedan skulle samlas! Vi lärde känna varandra litegrann och hade det rätt kul faktiskt!
 
När Björn, Uddens föreståndare, kom och hämtade oss så kom det lite mera folk från den bussen som kom fram 8.53 och några vinkade till mig ... men jag förstod inte vilka det var.. Sen så såg jag vilka det var!!!
Nalla och Anders!!   **Davor kom också, dock lite sent...**
Jag blev såååå glad att se dem, har inte sett dem på jättelänge! Har nog inte sett Nalla sen i slutet på sommaren och såg Anders på Amandas fest i början på Januari!
 
Men vi var ute där på Gärdet hela förmiddagen, vi höll på med en massa roliga grejer och diskuterade lite saker/dilemman .. Men när klockan var runt 12.15 så var vi klara med allting, och så snackade vi gamla kollobarn lite med Issa, Joel, Björn och Jojje men gick sedan till bussen som gick 28..  Så väl framme i stan igen så gick jag, N, A och D till donken för att käka lite lunch och snacka lite memories!
Sen åkte vi hemåt och jag satte på det senaste Glee-avsnittet men somnade någonstans i mitten! Vaknade upp och spolade tillbaka och då kom mamma ca 5 min senare och frågade om jag ville följa med och handla!
 
Så jag och mami åkte till CityGross och handlade lite grejjer...
Kom hem och började med middagen!
Förrätten blev grönmusselsoppa m. vitlöksbröd, medans jag åt lite pilgrimsmusslor!
Varmrätt blev grillad kyckling m. baguette och ishavsröra!
 
Vi åt ingen dessert, men vi har en Napoleonbakelse som vi nog kommer dela på alla fyra ikväll! (Jag, mamma, Tanja och Teddy) 
Ska bara chilla runt lite nu så ser vi vad som händer imorgon!
 
Puss på er!
Ciao
 
ungefär längst ner till höger i bild finns det ett ganska stort fält och där var grupprekryteringen!
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters