Uuuuunderbar helg!

Hallå bloggen!
Denna veckan har varit lite galen, men ändå så jääääävla nice!
 
I onsdags så blev vi klara rätt snabbt med alla saker vi skulle göra, som nya fasanrullader och luncherna gick jättebra, så vi storstädade hela köket!
 
I torsdags bakade vi bullar på kökslektionen vilket gick jättebra! Vi testade på lite olika saker fyllningar, t.ex. så gjorde några en sesamfyllning.. På engelskan började vi med en ny grej och det kommer väl gå rätt så bra, men jag är inte så inne i uppgiften för att jag gjort liknande uppgifter och då är det inte lika kul. 
Planerade lite att sola där på kvällen med Towe, som jag sedan gjorde! Blev lite irriterad för nästan alla trodde att jag skulle blir alldeles röd, men icke sa Nicke! Jag fick en rätt fin bränna som jag kommer att fortsätta bättra på och sedan förhoppningsvis i sommar kunna få en riktigt fin gyllene look ;)
 
I fredags så bestämde vi tjejer i klassen för att ha klänning på oss, vilket vi alla hade, mer eller mindre!
Träffade Towe lite innan skolan och fixade lite saker och sedan så var vi bara i skolan.. På eftermiddagen åkte vi in till stan, Towe och jag, och träffade Amanda och sedan kom Julia också! Vi hängde runt lite och satt på donken och snackade.
Sedan när vi skiljdes åt så åkte jag, Amada och Julia till Aspudden för att handla lite middagsgrejjor för att sedan åka / gå till Amandas place i Örnsberg!
Vi fixade lite mat, vilket blev pommes, grillad kyckling och ribs, och fixade oss inför kvällens bravader! (läs fest)
 
Lola kom upp till oss innan vi var klara och vi åkte till Lilje tillsammans där hon sedan åkte till Emmy med Lisa, Tindra och Lina.. Vi mötte upp Anders och lite annat folk och sedan drog vi upp till Anton!  I början så var det lite grupperat, men alla hälsade på alla och vi klickade skitbra allihopa! Senare kom det lite fler tjejer som gick NF (natur forskning) på Norra Real, där många andra killar som var på festen också gick.
Jag fick faktiskt många nya kompisar och senare på kvällen kom Charlie, Saga, Matilda och Klara vilket var oväntat!!
 
In på småtimmarna så drog de flesta människorna, och tillslut så var det bara jag, Amanda, Julia, Charlie, Anton, Oskar, Anders och Gustav kvar! Vi hamnade allihopa i soffan (förutom Anton och Amanda som sov i lilla rummet) där vi kollade på The Shining och på något sätt blev det nästan lite pargruppering av något slag? Meeeeen det var nice! 
Anders gick och la sig i stora rummet tillslut någon gång under filmen och vi andra låg kvar.. Char och Gustav somnade i varandras famnar och myste lite ^^
 
Efter lite äventyr ;)  så gick typ Oskar och la sig i stora rummet också, så jag och Julia låg i soffan och kollade på lite mer film.. Vi somnade sedan runt 6, 6.30 tiden och vaknade senare vid 8 / 8.30 ... Alla var vakna och vi kollade på film på morgonen också, rätt kul!
Vi städade lägenheten och sedan så åkte vi girls (förutom Char som åkte innan) hem till Amanda, där jag sedan hämtade alla mina saker för att åka hem!
 
 
Väl hemma packade jag ihop lite saker och sen åkte jag och mami till Sussie, där vi mötte Bosse & Carina, samt Sussie och Mia .. Tanterna skulle ju på Rock at Sea en 50-60-70-tals musiksrockande båt, så nu är jag i Huddinge och är hundvakt!
 
Vi ser vad som händer nästa vecka, tror dock inte heeeelt att den kommer slå denna vecka.. Men det finns många veckor kvar av detta år!
 
Puss på er!
Ciaooo♥
 
 
 
 
Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters