What happened last saturday? + gårdagen :)

Hai bloggen! Det var några dagar sen sist..

I söndags så bodde jag i princip i helvetet.. Jag vaknade med migrän! Något som jag inte har haft på sjukt länge (tur) but it was bound to happen.

Så ungefär hela söndagen spenderades med att halvsova, gråta av smärta, springa och spy på toan x antal gånger och bara önsketänkande på att det skulle sluta göra ont!
Vaknade sedan tillslut efter en hyfsat lång sömn på kanske 3 timmar, rundå var det mesta borta! Dock fanns det en grov ömhet / smärta i huvudet där migränen hade slagit rot detta anfall så ... men äntligen lyckades jag få i mig lite dricka iaf och tog det riktigt lugnt.

Igår åkte jag till praktiken även fast jag var lite shaky fortfarande. Dagen gick faktiskt bra ändå, började med att skala och skära morötter, gulrötter och vita morötter för att sedan lättrosta dem.. Vi la upp lax på silverfat som sedan skulle ha morötterna och lite örter som garni samt kokt potatis och en löjromshollandaise! Jag fick slå ena satsen hollandaise och så slog Claes den andra satsen. Efter lunchen städade vi litegranna och gjorde lite lunch till oss..

Sotad tonfisk m. kokt potatis, operamix o nobisdressing.

Efter lunchen så började vi med att göra rullader av fasanbröst som Claes och Gilles putsat innan! Det tog kanske 2 - 2 1/2 timma, sedan så började jag att städa köket! 
När vi väl var klara så gick vi ner till kallid och hjälpte Martina och Rebecca att göra klart wrapsen som skulle ut vid 17.30! 

När jag precis hunnit byta om och ska gå mot Egalia så ringer telefonen.. Så jag står och pratar med Björn helt plötsligt! Men vi pratade lite om hur det kändes och så i lördags och han berättade sedan att han slängde iväg ett mejl som jag skulle läsa igenom och sedan svara på senast den 20e mars. Dock så berättade han det mesta i telefonen men det är ju cool liksom :)


Jag drog till Egalia sen och det var besöksrekord! Vi var över 70 personer och eftersom de hade någon sorts 'komma ut dag'  så hade de bakat lite tårtor och sådär! Men det var grovt mycket choklad i och på allt så jag frågade om jag kunde få ta lite frukt och bär istället för att jag inte ville riskera så nära inpå ett migränanfall att få ett till..(Det finns några saker som påverkar min migrän ganska mycket, som t.ex. choklad, ost och bröd..)

Då sa de iaf att det fanns lite glass i frysen som jag kunde få ta, vilket jag tyckte var jättegulligt!!
Så jag hade en skål med lite jordgubbar och bananer i och så tog jag lite glass och kolasås på!  Dock så råkade vi hälla lite sprinkles på, men det gjorde inte så mycket..

Efter gårn så gick vi till donken och folk käkade, snackade och ja, typ hängde .. Deniz och jag delade på en cola vilket var gos, han städade som fan för att chefens högra hand hade kommit dit så..
Åkte hemåt sen runt halv 9 och snackade med Claudia på tuben om typ allt och inget haha! T.ex. att hon verkar stöta på en brud men hon är bara sig själv och 'alla' faller för henne ^^


Wellwell..
Jag börjar iaf 12 idag, så ska åka hemifrån om typ 40 min och så får vi se vad dagen har att erbjuda!

Hörs hörrni!
puss på er,
ciao


Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters