Oops, två veckor sent.. :3 ♡

Hej bloggen, det var ett tag sen.. Men jag har inte alltid haft tid och så.
Men nu så kanske jag kan recapa litegranna iaf.

Dagarna på praktiken har gått som smort, rullat på rätt bra och har haft kul! Jag trivs verkligen där och skulle nog fan kunna jobba där när jag blir äldre, dock så har jag bara 13 dagar kvar innan sommarlovet .. på praktiken alltså ,)

Förövrigt så har jag hunnit åka till Jakan de senaste tisdagarna, även fast jag jobbat ena tisdagen och den andra så hade jag nationella samt att jag satt och snackade och fick lite hjälp av en lärare efter! Har även gjort klart det mesta av beställningslistan inför första helgen i Juni med 54an .. Har dock insett att förberedelsedagarna är då, men måste gå i skolan de dagarna samt där att jag ska jobba på helgen.

Har varit mycket med Towe på senaste tiden också och har gjort allt möjligt! Vi har festat, haft mysiga hemmakvällar och typ käkat o shoppat ^^ 
Hon är verkligen en underbar människa! När man lär känna henne, man förstår nästan allt och det känns ju lite sjukt men.. Hon kommer jag nog aldrig vilja förlora som en vän *kärleksfullt awww

Igår så kom jag hem rätt sent efter en underbar kväll i Värmland!
Ja, vi hade teamhelg med ca 95% av alla som ska jobba på Djupis och Udden i sommar! Har skrattat, gråtit, busat, dansat och vem vet vad med alla fantastiska, starka och roliga människor! Har fått många nya vänner, även fast kanske vissa är i 20-års åldern. Dock så har inte ålder en så stor betydelse för mig på den fronten heller. 

Vi åkte hem igårkväll vid 18.30 ungefär och var framme i stockholm tidigare än planerat.. (Resan brukar ta minst 4 timmar!)
Gick tillThe Laughing Duck med ca 20 andra människor och jag har börjat inse.. Inse att jag fan mår bra nu! Jag har underbara vänner, nya som gamla, som jag verkligen kan lita på och mår bra med. Min mamma är den bästa som jag någonsin kunnat ha och jag älskar henne över allt!

Samt en massa andra saker, men fan. Jag börjar bara, blomma ut mer och mer! Jag känner och ser själv hur jag utvecklas till en starkare, mer stabil och fantastisk människa.

Väntar just nu på C i Rådis så ska vi hänga lite och träffa lite mer folk, så får vi se lite vad som händer efter det!

Hörs hörrni!
Puss på er!
Ciaooooo♥

Förra veckan i onsdags, en dag med nationella och med Towiz.

Finful bild, men jag va så jävla glad där så jag skiter i.

Jag, Amin och Aisha förra torsdagen.


En av många lägereldar från i helgen, hade precis startat den. (stora lägerbålsplatsen)Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters