Pluggisar i åsen

 
Can I wade in your water, til I catch a wave..
 
This day has been pretty okay actually..
Startade dagen med Anders och alla fem underbara klasskamrater där vi delade upp 3 timmars lektionen i 2 pass, där vi vid första delen skulle laga lite nässelsoppa m. pocherat ägg och den andra delen så skulle vi sitta och gå igenom instuderingsfrågor i Branchkunskap.. Vi ska tydligen ha prov i typ allting den 21a maj!
 
Har hängt med Towe hela dagen vilket har varit riktigt kul!
Under lunchen gick hela klassen till Subway och käkade lite, jag tog en Subway Club tror jag att den heter med skinka, kalkon och rostbiff! Underbart god och bästa lunchen på länge!
Annars har det varit standardlektioner och efter skolan åkte jag och Towe hem till henne och så har vi gjort lite allt möjligt. Träffade Pärlan runt typ 18 tiden och så chillade vi lite i lilje och gick tillbaka till Willys för att Towe köpte munkar där som var gamla, vaniljkrämen inuti var sur.. Riktigt nasty, men shit happens! :I
 
Just nu chillar jag hemma hos Towe, ska sova här ikväll!
Mami gjorde ett litet undantag för ikväll, så nu har vi suttit och pluggat i ca 3 timmar.. Samt att Towe tog ett litet bad förut och jag tog en dusch, riktigt skönt kan jag ju säga!
Så nu ligger vi i sängen här, fortsätter att plugga under tiden och ska snart sova!
 
Hörs imorgon hörrni!
Puuuuuss
Ciao♥

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters