Virvlar i ett vattenfall

Hejsan folket!
Har precis kommit hem efter en liten tur ute med Sarah och Aissa. Vi åkte lite moppe, ja väldigt originellt, käkade nötter och bara softade vid Lillholms..
 
Började sommarjobbet i måndags, och tror aldrig jag har gått runt så långt så länge under en dag utan att pausa. Det var fan värre än orienteringsrundan i 9an med alla borta utåt helvete, men det var nice! Så jag kommer vara expert på att plocka skräp, måla och fixa shit i orten efter dessa tre veckor! ;)
 
Hela förra veckan var verkligen en jobbvecka.. Jobbade ju på OK på tisdagen, men körde även där på lördag kväll efter mitt pass på Haymarket på morgonen. På tisdagskvällen efter jobbet så träffade jag Tilde, Sibo, Tobbe och en annan tjej i Rålis och chillade där ett tag med myspys osv. Och på onsdagen så låg jag och Tilde och solade typ hela dagen med massa fika och myspys :)
 
Idag har det varit en rätt nice dag, vi gick mer i grupp än uppdelade som igår. Hade askul med Andres när vi gick runt halva vårberg ^^  Jag har även fått en sjuk bränna från idag på axlarna, så är väldigt besviken faktiskt ... :( Men den är det bara att försöka jämna ut senare, när man har tid och så..
 
Vad jag vet planerat för resten av veckan är det ju jobb imorgon men är ledig på fredag.. Mamsen frågade om jag ville hänga med till Teddys landställe på Utö med dem och Tanja ska med dit tror jag, men jag är bjuden hem till Amanda där det är middag och lite mys för nära och kära :)
That's it for now..
 
Hörs när vi hör hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
Bild från skolavslutningen♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters