So pissed off I can't even

This week has been totally fucked..
 
I måndags var det dags för prepp inför tisdags och onsdagsservicen i Kajutan! Det gick rätt så bra och så, men jag är så förbannat arg på några få människor just nu i dagsläget, så känner att jag inte vill skriva mer om skolan i detta inlägg...
 
I måndags kväll var jag på Aishas studentskiva! Hon hade sin skiva på Caféet vilket kändes lite skevt då man är där ofta på praktik och ibland även jobbar där.
Men jag träffade Amin innan och vi tog någon drink inne på Bara Enkelt och efter det drog vi till skivan! Där var ju även Linnéa, den underbara rödhåringen från Solidaritet på något lov för inte så länge sen! Jag hade skitkul iallafall och var hemma runt halv 3, 3 tiden på tisdagsmorgonen.
I tisdags var jag och hjälpte Ali litegrann, vilket gjorde att jag fick två gratismatcher till Paintballen. Jävligt soft så funderar på om jag ska anmäla mig till nästa match, den 22a maj.
 
Igår efter skolan så åkte jag hem med Towe till henne och vi hade städmaraton! Vi tvättade alla fönster i huset, förutom nere i källaren och Charlies rum. Sedan åkte jag, Towe, Åsa och deras gäst Ian till Daisys och åt lite middag! Träffade Ebzor snabbt med Towe innan jag åkte hem..
 
Idag har varit en så flummig dag.
På idrotten var vi inne på Sats i Slakthusområdet där vi fick köra fritt och smått motivera lite varför vi gjorde vissa övningar osv. Hade rätt så kul ändå och det känns ändå redan litegrann i kroppen att man jobbade på bra.
Känns skönt att känna sig lite "fresh".
 
Ska försöka plugga lite mer nu ikväll, det är ju mindre än en månad kvar i skolan och jag är som sagt så förbannad på folk så jag ska bara..
Bränna ut mig totalt nu för att det ska bli någorlunda bra.
 
Det känns så underbart att man ska behöva bränna ut sig själv för att få bra betyg i skolan som inte kommer att betyda ett piss senare i livet. Jag har då inga planer på att plugga vidare, inte i nuläget iaf, och jag antar väl att jag kommer jobba inom detta yrket ett bra tag ändå.
 
Men vi hörs när vi hörs babes!
Puss på er,
Ciao♥
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters