Rakt in i elden

Hello everyone👋
 
Just nu ligger jag i sängen och bara chillar ut min matkoma som fortfarande är kvar..
Mötte upp Fellan i stan vid 17-tiden och så körde vi på en härlig middagsbuffé, och såklart slutade med att vi satt där i ca 2 1/2 timma innan vi begav oss hemåt. Men under den tiden hann man ju äta långsamt, snacka mycket skit och njuta av den härliga värmen som solen kommer med nu!
 
Känns sjukt skönt att värmen börjar komma igång här i gurkalandet. Jag hann faktiskt sitta i typ 1 timma tidigare idag och sola ute på ballen, med en nocco och lite nice musik i bakgrunden. Njutningsfaktorn var väldigt hög faktiskt!
 
 
Imorgon blir en mindre eventfull dag. Jag följer med mamsen på strålning på morgonen, hon har bara 3 ggr kvar utav den och jag märker att hon verkar må bättre.. Man mår ju inte bäst under de omständigheterna hon har, så det har varit lite tufft de senaste månaderna med allt, även från min sida av myntet med att försöka vara så stöttande som möjligt och få henne att förstå att jag faktiskt finns här för henne också.
Menvi har ju ändå kämpat på och försökt hålla igång glädjen i livet.
 
Annars är blir denna veckan ganska fullspäckad med jobb, är endast ledig imorgon och på fredag. Så vi får se hur jag ska få in de andra planerna och olika eventen som finns denna veckan med jobbschemat. Jag har ju dock min lediga helg, den 19-20 att se fram emot just nu..
 
 
Ska försöka sova lite nu innan jag måste upp i gryningen med mamsi till sjukhuset och sedan vidare på andra äventyr!
 
Puss på er!
Ciao❤
 
Kör en liten snabbtagen live bild
 
 Friday sending good vibes

Hallå där folket!!
 
Kom hem för ett tag sedan efter en storhandling med mamsen.. Har äntligen en ledig dag för denna veckan, sen blir det en långis imorgon och ledig på söndag igen! Känns ganska skönt faktiskt, bara chilla hemma och ta hand om varandra..
 
Vi handlade för ca 1300 och det värsta var väl att över hälften var lite till mig😶
Det vart bl.a. 3 hårfärger, 2 läppsyl och en moisturizer, lite mozzie och feta, samt en platta med NOCCO... Sen såklart lite vanliga hushållsartiklar och lite småsaker man alltid vill ha hemma!
Har väl fått upp ett litet beroende för nocco, men det är ju bättre än något annat ;)
 
Annars så glider det på och håller på att städa lite runt om i lägenheten.. Tanja kom idag också, så blir en mysmiddag ikväll med mamsen och henne så får vi se vad vi hittar på ikväll... Men ska de titta på Let's dance så är inte jag med då, då får det bli någon film eller lite serietittande!
 
Jag gjorde förövrigt en ny header, som ni kanske märkt samt att jag fixade lite smådetaljer i designen.. Tycker det vart ganska nice faktiskt.
Ska fortsätta att tvätta och fixa lite i rummet nu, så får vi höras en annan dag!
 
Puss på er!
Ciaoo♥