Hhhhmm..?

Okej, jag hade tänkt gå upp nu egentligen men jag vaknade typ tio över för att hemmatelefonen ringde!?
Jag hade tänkt åka shoppa i stan eller nåt men asså, jaa..
1. Vet inte om jag har lust..
2. Hittar typ inget att åka på just nu..
3. Måste typ "fråga"/"säga till" om jag åker..
4. Vet inte om T-banan stannar på T-centralen idag (gjorde inte det igår..)

Gooosh, jag vill ju åka och shoppa lite.. Iaf! Den 20:e Augusti är det ju The Voice 2011 och konsert i Kungsan (Kungsträdgården) och jag vill ju som faaaaan åka.. MEN det är så att på dagen så fyller min Gammelmorfar (Min Farmors pappa..) 100 år!! Och det är ju stort, så jag ska dit med pappa, hans tjej och kanske några av hennes barn.. Uhh, jaa.. Och då är jag där på dagen och så får jag åka hem hit (TIll Örnsberg - Mellan Aspudden och Axelsberg) och typ fixa mej och sen åka in till T-Centralen..

Men nu så kanske jag inte får åka, för att tjejen jag skulle/ska åka me håller på och typ strular och jaa.. Allt är bara i en enda röra just nu. SHIT ASSÅÅ!!!
IAF!! Godmorgon sötnosar♥Night Luvvies, Im off from Blogg.se noww =}

Aa, jag vet att klockan är typ 20 över 1 nu men asså.. (känner mej smart nu) Jag kom äntligen på hur man gjorde för att kunna skriva på internet på Android-telefonen, det gick ju inte förr... Ja, alltså man måste skriva htlm koderna (kursivt, fet, understruken osv) sj .. alltså har man {är tvungen till} ändrat redigeraren.. Jag tycker ju då att detta är PAIN IN THE ASS menmen, vad gör man inte för bloggen? *cuteface* bahahah, uhh.. Aa, inte så mkt att säga förutom typ godnatt, sov gott och sweet dreams.. (jag ska nt blogga mer ikv men inte sova heller.. ska va inne på några sidor och så..) Puss, godnatt och sovgott.. Glöm inte, sweet dreams beautiful<3Okeeej, serriiöööössttt!??!?!

Aah, hej.. Keej, asså, jag ba.. Lixoooom!??!??!
------------------------
Nej, seriöst nu.
Alltså, varför har jag så många läsare när jag inte skriver så ofta för?
Detta är knaaazz!!
Uhh, alltså.. Det är ju fett roligt att ni kollar bloggen och så, men jag känner mej sååå skyldig över att ni kollar så ofta och så skriver inte jag så ofta som "normalt"?!?
Gurrrr... :/
ÄLSKAR ER!! LUVV YA KNAAAZZISAAAR!! :Dhaha hackat denices Blogg ^^)

HAHAH jag har snackat Denices blogg shalala o hon bara garvar i mobilen ^^)
knäppa kompisar , jag älskar min festiiz Deeeeenice pussh!
Snyggaste Eric Saade!♥ (OBS, man säger " Sa-A-De ")