Cravings..

Gaah, jag vet att jag inte skriver ofta men skit i det nu.. :)
Jag vill ha en piercing i läppen.. Och jag vill ha en i tungan (men är typ asrädd :S) och jag vet att jag vill ha två tattueringar redan nu.. Är det konstigt? Dont think so :)  Jag vet iaf att morsan inte vill att jag ska ta typ hål i läppen elr så för att det förstör tandköttet/tänderna men .. Jaa, om jag e 15 så.. Men jag ska fortsätta tänka igenom det, och sedan så har jag en sak i bakhuvudet gällande piercing.. Jag skulle vilja att ett typ, "proffs", gör den.. Som t.ex. på East Street Piercing..
Jaa, minikonsert imorgon och sen har vi en konsert den 27:e skulle jag tro? Uhm, det är jättepirrigt för konserten den 27:e eftersom det är så stort...  Det är 7:or till 9:or, en blåsorkester, ett rockband och typ .. 1 eller 2 dirigenter.. JÄTTELÄSKIIIIT! ;o
Uhh, jag ska väl chilla lite snart antar jag..
Jag kommer vara hos PAPIIII♥ från imorgon tills på tisdag/onsdag :) Jag tycker det är ganska skönt att vara hos pappa ändå ibland, även om vi e många så kan det vara skönt med en omväxling eller prata med typ Pia, hänga me Mikis eller bara va i vardagsrummet :)
Jaah, jag ska börja med 3:e boken i en serie nu (det finns 8:a st delar ute!!) Chill då, ska plocka ihop lite saker och sånt nödvändigt skit att ha med :) Puss dåe..
( Det är typ så jag vill ha, eller kanske en hel ring ist..?)

Heellluuuuu ;3

Haaluuuu ;3 jag har saknat er som faaan..
Öhhhm, jag har någon klass snart vet inte vilken faktiskt.. Aha, ENSAMBLE`!!!!

`Wooooooot, aja.. Kan inte skriva mera, pöwss..

Ps.. Ino kommer döda mej -___-''