Cravings..

Gaah, jag vet att jag inte skriver ofta men skit i det nu.. :)
Jag vill ha en piercing i läppen.. Och jag vill ha en i tungan (men är typ asrädd :S) och jag vet att jag vill ha två tattueringar redan nu.. Är det konstigt? Dont think so :)  Jag vet iaf att morsan inte vill att jag ska ta typ hål i läppen elr så för att det förstör tandköttet/tänderna men .. Jaa, om jag e 15 så.. Men jag ska fortsätta tänka igenom det, och sedan så har jag en sak i bakhuvudet gällande piercing.. Jag skulle vilja att ett typ, "proffs", gör den.. Som t.ex. på East Street Piercing..
Jaa, minikonsert imorgon och sen har vi en konsert den 27:e skulle jag tro? Uhm, det är jättepirrigt för konserten den 27:e eftersom det är så stort...  Det är 7:or till 9:or, en blåsorkester, ett rockband och typ .. 1 eller 2 dirigenter.. JÄTTELÄSKIIIIT! ;o
Uhh, jag ska väl chilla lite snart antar jag..
Jag kommer vara hos PAPIIII♥ från imorgon tills på tisdag/onsdag :) Jag tycker det är ganska skönt att vara hos pappa ändå ibland, även om vi e många så kan det vara skönt med en omväxling eller prata med typ Pia, hänga me Mikis eller bara va i vardagsrummet :)
Jaah, jag ska börja med 3:e boken i en serie nu (det finns 8:a st delar ute!!) Chill då, ska plocka ihop lite saker och sånt nödvändigt skit att ha med :) Puss dåe..
( Det är typ så jag vill ha, eller kanske en hel ring ist..?)Kommentarer
Posted by: filippa , samesame but different '

Jag har själv haft hål i läppen och kan säga att de inte gör ont iallafall, skitsnyggt som så där på bilden! Jätte härlig blogg, hoppas du haft en bra dag kram

2011-12-15 @ 01:38:06
URL: http://allowed.devote.se
Posted by: Anonym

Jag har e piercing i läppen. Det gjorde ont att göra det, men smärtan försvinner fort, mycket fortare än när man tar hål i öronen tycker jag. Har haft en sån ring som du, nu har jag en ring med bara en kula, för jag har "bråkat"lite med läppen. Stav skaver ganska mycket på tandköttet, men ring skaver typ ingenting.

Och självklart ska du gå till nån som verkligen kan det här med piercings! Gå till en riktig piercare.

Tatueringar vill jag också ha, men har inte ommit mig för att göra det än... Får se om det blir nån gång. Och då är jag nästan dubbelt så gammal som du :)

2011-12-25 @ 18:40:41
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters