Weird thing..?

Haiiiiisaaaan :P

Jag vet att jag inte skriver över huvud taget, vill ta bort bloggen fast vill liksom ändå inte det eftersom det känns som om bloggen är som en dagbokgrejjsgrejja..? Do y'all get it? :s
Okej, kanske inte..

Jag satt nyss och käkade en kaka :> och började tänka på en dag i skolan när jag satt på min plats, som vanligt, och så kom Nisse och han snubben Andreas (Andreas går i min klass, men ska egentligen gå i en klass över oss, och Nisse är en lärarassistent som är med hnm)


MEN IAF... Så hade jag mina skor på mej, eftersom jag hade skavsår som gjorde så JÄVLA ONT och killarna bakom mej var pain-in-the-ass-jobbiga och ba "Ta av dej skorna..... TA AV DEJ SKORNA DÅ, FÖRFAN!!" .. blablabla och jag ba "nej, jag vill inte .. pallar inte .. jag måste inte.." för jag orkade liksom inte dryga plus att jag hade pratat med lärarna och dom sa att det va okej.. (btw, detta var efter jag fick reda på, tack vare Amanda, vad Simon och Lina hade skrivit om mej på facebook..) Så Nisse typ försvara mej och ba "Men lägg av killar, hon har inte gjort nått" och typ, aja whatever. Så dom ba "Vadå, försvarar du henne för att ni är tillsammans eller? Ligger ni med varandra?!" och jag blev ju faktiskt ganska generad, sure jag vet mycket om sex och sånt, och jag visar oftast inte mina känslor och blablabla men ändå! Så jag kanske blev lite röd i ansiktet och kollade bak på dom med en "WTF NEJ!!" min och dom ba kolla på mej.. Så från typ ingenstans efter det sa Nisse "Nej det gör vi inte, men hon har fan inte gjort något fel..." och jag tänkte lite gulligt sådär, aaaawwwwwwhhh.. Men whatever liksom :S

Lol, ingen fattar? :P
Jag är så jävla dum, men efter det så blev dom tysta .. Så efter kanske fem minuter "viskade" Nisse "Är du okej? Du har inte gjort något fel, ta inte åt dej tjejen.." hahaha, där kom mitt tanke aaawwwwwwwh-moment igen, irl alltså :P jag ba "Nä, jaa.. Okej.."
Okej det är lite weird att jag började tänka på det nu, men det var väl för att jag pratade med en gammal kompis + att hennes ex heter Nisse (eller ja Nils, men kallas Nisse, NEJ det är inte han som jobbar i min skola, vi är typ 14 .. Nisse i min skola är typ .. fan han sa hur gammal han va, men någonstans runt 25-30 bast iaf ..
Inget fel på den åldern ;) LOL; kanske liiiite föööööör gammal för mej XD Hahah, gillar bara äldre killar ;S

WE SHALL NOW FORGET THIS AND IN YOUR MIND THIS HAVE NEVER HAPPENED..
 
Puss på er..
Payce / Deniii♥