K.K!

Kulturkurs.. Ja, förkortat KK ;)
Hahah, min storebror trodde att de va det helt andra :PP Aja iallafall..
Idag fick vi göra "omval" och det finns absolut inget som verkar roligt alls.. Men jag tog musik&band grejjset eftersom jag verkligen älskar musik!!
Ja, så jag hoppas att jag får det, + att de jag vet namnet på/känner (jaa, några vet vem jag är och så, men jag vet inte vad de heter fast jag typ vet vilka de är.. :P Piiiiiniiiiiiigt!!)

Men jag tror dethär blir bra..
Jag vet inte åt vilket håll mitt liv lutar åt just nu, men det känns bra.. Tror jag?
Jag börjar tro att det finns "folk" som vill ta kontakt med mej.. Alltså, förra året var jag på Hälsomässan i Solnamässan och tog ett Aura/Chackra foto .. och jag fick veta massa saker som dendär tjejjen sa, typ? Hon började med att berätta om färgerna jag hade som bluppar & blabla  och varför min var mest grön och sådant..
Sen började hon fråga om jag hade tänkt på att byta skola och om att jag hade 'känt saker' och jag trott att det var något men bara skitit i det..
OCH DET HAR JU VARIT SÅ!
I alla fall så var det just så den tiden förra året (ca; den 31a mars / 1a april)
Lääääääskigt :o

Men ja, vi ska dit igen iår och det första jag ska göra är att ta ett sådant foto..
Jahaa, några Directioners som har gjort / hört talas om utmaningarna?
Jag gör dom, och jag får ju fan ta hjälp av folk för att ta mat i skolan!!

Niall; Glöm dieter & annat.. Ät vad du vill..
Louis; Skrik/ropa/säg random saker vid random tillfällen..
Zayn; Kolla i saker som reflekterar..
Harry; När du ser en katt skrik/ropa "pussy"
Liam; Andvänd inte skedar alls..

Detta gäller då hela denhär veckan och jag har klarat det! Jag säger pussy hela tiden hemma eftersom jag har katter hemma och jaa .. hur många gånger har jag fått kolla mej själv i en spegel!?!?
Och jag skulle börja med en diet/test grejj denhär veckan så kommer Nialls utmaning!! Så jävla oplanerat&planerat på samma gång XDD
Idag skulle man också rita som ett oändlighetstecken och ordet directioner i nedersta "rundnings-kanten" på högersidan.. Och den 17e ska man skicka tweets till Nialler om att han är fin och vacker och allt han är..
Han tänker att han inte är som de andra killarna, men han är ju nästan bäst (jag har ju andra favoriter, men jaa.. han är inte min första men definitivt inte den sista!!


Puss på er sötnosar♥Noveeeellbloggaaaar :))

Har ni/du något tips på några bra novellbloggar?
Kvittar vilka/vem som novellen handlar om..
Jag vill läsa!! :)) PussMellooo

Jag är absolut inte en sådan person som alls kollar på Melodifestivalen, men det är faktiskt några sjukt bra låtar med i år!!
Amazing, Euphoria och Why start a fire.. Dom hejjar jag på iaf :o
Jaa, jag skriver på så snabbt som det går, förutom då när jag har riktig jävla hjärnskrivar torka..
På onsdag har jag deadline på en Engelskaläxa och vår SO läxa har jag INTE NÅGON aning om när den ska in..
Aja, vi ses eller jaa.. "Läses" ;D
Peace luvviesNatt..

Godnatt sötnosar..
Vet inte vad som händer imorgon (förutom att jag ska sova länga O_O)
Aja..
Sov gott, om ni inte redan sover (skillz ni har då) eller bara har sovit och läser detta runt typ 10:00 - 12:00 tiden ;DHemskt mycket hej =)

Hallooojjdäär!! Dagen har känts lång, men den är väl ändå ganska kort.. Dagens bild blev inställd efter SO;n, grymt besviken.. Våran bildlärarinna är ju as skön ;D
Jaja, jag skriver på som en idiot nästan här med min novell.. Har ju hela helgen och på måndag eftersom vi är lediga då :)) *Wiiiiiiiiie*

Ska skriva lite och sen gå och lägga mej.. Payce luvvlies♥Snabb update innan sängen kallar :)

Ja, tänkte väl bara säga att jag slutar typ 14:15 imorgon eller nått..
Och sen.. I novellen tänkte jag att tjejjen skulle ha mitt namn "Denice" för det är så jävla många som har samma namn eller bara sånna vanliga som typ "Lina" eller typ "Sofia" eller blablabla.. Så tjejen i novellen kommer heta "Denice Andrén" precis som jag :))
Hahah, kanske egoistiskt? Men i novellen som jag kommer att skriva efter den kommer jag ha något annat coolt och annorlunda namn :] (okej visst, mitt namn e fan inte coolt men det är annorlunda :D )

Godnatt och puss på er♥Novell :))xx

Jappssiii, jag ska ta bort den novell som ligger inne i kategorin nu..
Den är:
1; SÄMST
2; HEMSK
3; DÅLIG

Men det går ju att göra någonting åt iallafall :)) Så sitter och börjar småskriva på något så får vi se :))
Peace Luvvies♥Skola - Bio

Halloj!!
Idag skulle jag upp vid 8 men typ tyckte det va skönare att ligga och sova (tydligen..) så jag vaknade inte förens 20 minuter innan jag skulle gå till skolan.. Började 09:40 idag med slöjd!
Förvånansvärt så tycker jag faktiskt om träslöjd.. Det är faktiskt lite roligare än textilslöjd.. Jag gör typ en låda/minibyrå grejj med typ .. 3 lådor i? :S Nästa gång vi har slöjd så ska jag betsa trä't, sätta fast en baksida och börja göra lådorna.. Och fyyyy vad jag kommer få hålla på att mäta då!

Jaa, iallafall så frågade min mamma om jag ville följa med på bio idag..
Det blev 'Hamilton - I Nationens Intresse' i Heron City
Den var faktiskt helt okej, ganska konstigt slut somsagt.. Men det ska tydligen komma en 2a film? Aja hoppas det, för då går jag på den.. Tänkte liksom bara säga (helt random) att även om jag inte tycker om Mikael Persbrandts morsa Inga-Lill så är hon en jävligt bra bildlärarinna :) hehe ;o

Japp.. Så, nu börjar snart BigBrother och sedan ska jag skriva lite.. Fortsätta lyssna på musik och jaa, va inne på lite sidor. Kanske blogga lite ;D
Payce luvvies♥Denii.

Hejjsan :)
Såg precis att jag inte skrivit sen den 22a Feb när jag hade håltimme i typ 2 timmar :P men japp..
nu är jag tillbaka (tror jag?) ska väl börja skriva smått nudå :))

Payce luvvlies♥Denii


Update; Jag har ändrat lite i min design och så.. Min nya header är klar!! Skulle det va så att ni inte ser den utan att ni ser grått så tryck på F5 :))   Godnatt förresten.. 'ses' imorgon..