September 8 2012

Hejsan :)
Förstår egentligen inte varför ni som kollar in min blogg fortfarande gör det?
Tack för det, antar jag? :)♥

Åttan går jag i nu, fortfarande i C men orkar inte byta.. Min bästis vill tydligen ändå byta skola, så egentligen är det ingen mening då, även fast de flesta av mina kompisar går i hennes klass också.. Men skitsamma..
Mitt liv är väl helt okej just nu, tror jag..
Jag festade lite i somras, inte mycket.. The Voice Open Air DJ Bash va najjs, och även fast dom jag skulle va med typ 'dissa' mej så var jag med andra kompisar och träffade massa nytt najjs folk.. Ganska najjs om jag får säga det sj? Visst jag har inte många kompisar, men dom jag är kompis med håller jag nära och de är som bröder och systrar för mej..

Min bästis Linnea från min gamla skola, hennes morsa och låtsasfarsa gifte sej.. Hon var skitfin och jag började fan gråta :) Hade dock inte heller varit i den kyrkan de gifte sig i sedan min farmor begravdes där.. Jag var dock servitris på 'efterfesten'/mottagningen efter och det var helt ok! Kom inte hem förns 3 natten till söndagen där, men det var värt det :))

Jag har faktiskt spenderat ganska mycket tid med min familj.. Min bror och jag har blivit ganska mycket 'tightare' nu och det känns faktiskt ganska bra..
 
jag inser nu att detta kommer bli ett långt inlägg som antagligen bara kommer att handla om mitt skitliv så häng på om du vill, annars är du free to go.
 

Min farsa flyttade till en större lägenhet så vi bor nu i en 5a.. Vi är då 7 pers när jag är där plus våra två hundar, vår afghan Mums och Mikis naken/chihuahua Rambo.. :P Och ibland sover folk hos oss, typ gäster då alltså .. aja :P
*jag är just nu lite distracted för jag måste uppdatera min Tumblr ganska mkt, det regnar och musiken jag lyssnar på får mej att vilja hoppa upp från datan och börja dansa helt random..*

Ja, min pappa och Pia är ju förlovade också.. Dom har varit tillsammans i 4-5 år nu och förlovade i 3-4 och .. dom ska gifta sig!
De hade sagt att de inte skulle göra det och sådant men jag visste att en dag ;) Jag har sagt det flera gånger också att det skulle vara kul och jag skulle gilla om de gifte sig.. Så de har alltid frågat varför och jag började då förklara att jag tycker att de komplementerar varandra, gör varandra glada och sådant. De liksom lyser upp med ett "glow" när de ser varandra och de är bara så gulliga tillsammans :)
 
Jag vet att de flesta barn/tonåringar kan ha svårt att acceptera sina styv/extra mammor/pappor och visst, i början kanske jag hade lite svårt att acceptera Pia men hallå, jag gick i femman! Jag var van att det var bara jag och pappa hemma där.. (jag hade väl dock lite svårt för min föredetta låtsaspappa som är min lillasysters pappa men han är ju bara i min lillasysters liv nu så honom kan jag helt ärligt säga att jag don't give a flying fuck about längre..)
 
Ja, men skitsamma.. Mitt liv flyter på, dock har jag nu varit sjuk 4/5 dagar av den tredje? veckan i skolan, och ja.. Inte så mycket annat just nu som jag känner att jag behöver skriva av mej med menmen..
 
Tack för att ni läste, om ni gjorde det? + att det är ni som valt att gå in på min blogg ..  och hejsvejs på er!

Puss på er!
Payce / Denii♥