Onsdagen den 9 Januari 2013

Hello folks, I survived.. Barely.
 
Yes, så idag var första skoldagen för denna termin, VT -13.. I didn't look forward to it, and I really didn't like it either.. Jag kände mej lite sådär utanför i klassrummet idag, nothing unusual there, men jag fick iaf sitta med tre tjejer som jag pratar lite med iaf, så inget hemskt.. (Jag fick ju inte sitta med Simon eller Lina, thank fucking God for that!)
 
Uhm, det var bara en timmes mentorstid och sedan började vi med de vanliga lektionerna direkt, straight to it liksom. Vi gick efter det nya scemat, det är faktiskt inte så hemskt, slutar vid 3 tiden varje dag.. Allas EKV gick ut idag eftersom lärarna hade ett möte om Kärleksshowen som vi ska göra den 14 Februari, förutom våran.. Dansen :p Men jag gillar faktiskt dansen. Alla säger att Marcus är hemsk och sur hela tiden, men han är inte det! Han är sjukt skön när man lär känna honom lite, och man berättar saker för varandra..
Give him respect and trust him, then he'll trust and respect you.
 
Det gjorde fan ont att vara i skolan, ryggen gjorde så jävla ont, och jag som hatar att ta piller över huvud taget vägrade gå till sjuksköterskan för att fråga om en alvedon. Sedan när vi skulle dansa så hade vi lite övertid, (om vi räknar 1 timme som lite (; ) Så i slutet av den lektionen hade jag skitont, jag ville inte dra hem men jag behövde verkligen gå och ta en fucking panodil.. Så, I got home och tog ett jävla piller..
Gjorde lite mat, drack bubbelvatten (wooh), kolla lite tv och somnade. Det är det som händer när jag tar piller, jag blir så jävla trött.. Usch, så jag vaknade vid 8 tiden och ja.. Vi får väl se vad jag gör innan jag försöker lägga mig.
 
...
 
Igår kväll så la jag mig faktiskt halv 12, jag fan jävligt trött och som ni vet var jag orolig.. Så jag somnade väl där, och sedan vaknar jag 2:30 med växtvärk i högra benet, sängen är sjukt varm och jag är skittörstig. Jag försöker somna om, men klockan 3 ger jag upp och går ut till köket för att försöka ta vatten tyst.
Dricker ett glas och tar med ett glas in i rummet, lägger mej ner och bara försöker slappna av för att somna.. Hur länge jag än låg där, gäspandes och trött som in i helvete kunde jag inte somna. Vid 5 blev jag förbannad och ville fakiskt bara gå ut i köket och slå mej själv med en stekpanna. Hahah! Så jag somnade väl sen vid halv 6 skulle jag tro, och gick upp halv 8..
 
...
 
Well, that's my life.. I guess?
Just nu så gör det ont i hela högra sidan av mina revben och min rygg, fuckers alltså! Idag i slutet av dansen så hade vi ett möte, så vi bestämde lite extra dagar och sådant och gick igenom hela 'manuset' som vår dans ska vara/innehåller och fick lite nya idéer..
 
Så det gick ändå jävligt bra! Så imorgon efter skolan ska vi gå igenom mera och fortsätta med alla jävla koreografier vi ska kunna. Visst det är lite jobbigt, men i slutändan är det värt det.. Efter första showen, revolutionsshowen, med alla träningar och extratimmar, och de 5-6 gånger vi uppträdde så gick jag ner några kilo..
Hehe, stolt :p
 
...
 
Nu drar jag, ska läsa och jag skriver väl imorgonkväll..
Byebye / Denice :)8 Januari 2013

Tjeeeeeenaa :)

Dagen har varit jävligt kort idag känns det som.. Jaa, det kanske är det när man går upp vid 1 tiden? ;)
Men jag blev ju väckt vid 9:30 ungefär av min mamma för hon skulle åka iväg och göra massa ärenden idag, men jag somande om istället :p

Igår kväll så bestämde jag en träff med Elena och vi träffades idag inne i stan vid halv 5 tiden, gick runt i massa affärer och tittade runt.. Jag kollade runt på nätet igår och hittade en affär som jag verkligen ville gå in på och vi bara 'skrevskrek' JAAAA, så vi gick in dit.. And let me tell you, I LOVED that store!

Affären heter American Classic Vintage och är massa kläder, skor och jackor ifrån USA. Det är ju nästan lite secondhand, och även fast det är ganska dyrt så är det så jävla värt det eftersom det var en sjukt bra kvalitet på kläderna. Man kunde även köpa olika mössor/caps, burkläskar&godis som t.ex. Mountain Dew och Skittles, belt buckles, magneter, pins och andra grejer från USA som är sjukt snygga!
Ja, jag är en liten sucker för lite vintage och second hand saker :)
Men kan ju göra om en massa också, och det är ändå jävligt kul då och gå runt med Elena för vi har en liknande stil även fast de är lite olika.. Vi kan hitta ett snyggt plagg och börja snacka om vad man kan göra med den, t.ex. några knappar och kedjor osv. eller att den bara var jävligt snygg..

I slutet av dagen så gick vi in i några skoaffärer och testade högklackade skor och sneakers, och jag kände mig ganska confident när jag testade klackar.. Jag brukar inte gilla det eftersom jag ju är ganska lång för min ålder, men idag kändes det ändå jävligt bra!
I slutändan så köpte jag lite underkläder :p

Jag har jävligt ont i ryggen och lite ont i handen pga att påväg till tunnelbanan hemifrån så måste jag gå ner för ett par trappor, och även fast jag höll i mig så halkade jag och fick ett trappsteg rakt i ryggen och skrapade upp min hand lite.

...

Imorgon börjar ju skolan och jag längtar verkligen INTE, det kanske jag skrev i gårdagens inlägg?
Jag har en känsla av att något dåligt kommer hända, jag vet ju att jag kommer va lite alone, men det är jag ju ändå i min klass?

Nu ska jag titta klart på slutet av Sveriges Mästerkock och sedan zappa över till 'Så blev vi Svenska Hollywoodfruar'

Byebye / Denice :))2013 = Nystart?

7 Januari 2013
~~~
Hallou :)
Oj, ända sen september guys!

Så, jag antar att jag försöker göra en nystart med mitt liv. Allt har bara sugit extremt hårt! Jag hatar min klass, okej jag hatar den inte men jag vill så gärna byta klass. Jag har velat det sen de tre första veckorna i skolan och snart har jag gått där i ett år!

Det känns som allt bara rasar samman, som om att jag inte har något hem, utan att det är 'Hemma hos mamma' eller 'Hemma hos pappa'. Mamma försöker hitta en ny lägenhet, samtidigt som hon har en vårdsnadstvist om min lillasyster med hennes pappa.
Pappa har väl det ganska bra i femman vi har, men nu är det så jävla mycket bråk pågång, så det är väl inte så bra som det verkar..
Bröllopet gick iaf bra och jag grät som en bebis i kyrkan ;$

Jag vill ändra på hela mig, skulle gärna kunna ta en eller två operationer för att fixa mig. Men jag har några få vänner som verkligen stöttar mig och får mej att må bättre, och grejen är att jag inte orkar prata med någon.
Mjoo, jag brukar kunna prata med våran skolsköterska ibland om massor av grejer, men jag blir ju så jävla emotional hela tiden. Fml..

Jag har nästan slutat med musiken, och let me tell you, it doesn't feel good at all. I slutet av förra terminen så slappade jag som fan på lektionerna, men jag fick ändå ganska bra betyg :)
Jag har börjat dansa lite, eller det är på våran EKV men det känns ändå bra!

....

Jag har börjat engagera mig ganska mycket i Ung&Dum, som är ett Arvsfondsprojekt som drivs av tre organisationer: Sveriges Elevråd – SVEA, Centrum mot Rasism och Rädda Barnens Ungdomsförbund.

De jobbar för ett antirasistiskt Sverige, med att förändra vuxenvärldens nedvärderande syn på barn och ungas engagemang och kompetens. Och så jobbar de med att förändra synen på barn och unga, från passiva mottagare av politik till jämlika aktörer med reell makt.

Projektet jobbar främst för att förändra de vuxnas inställning till barn och unga, och lyfta fram ungas engagemang och kunskap. De håller utbildningar runt om i landet, för elever, skolpersonal och politiker. Och de har granskat på vilka villkor barn och unga får vara med och bestämma inom politiken, och försöker förändra detta. De jobbar också för att motarbeta de rasistiska tendenserna inom politiken och visa hur rasistiska strukturer inte är förenligt med demokrati och alla människors lika värde.

Så jag var i Gävle på Nästanfestivalen för Nästanmedborgare med Ung&Dum, Det var såklart massa SVEAner där och flera vuxna (många av ung&dummarna och SVEAnerna var ju också vuxna, alltså över 18) det var så jävla uppfriskande! Jag lärde mig såååå mycket och lärde känna mycket trevligt folk och fick några bra vänner :)

Sedan dess, den 22-25 November har jag känt mig lite 'uppfriskad', iaf på den fronten! :)

Jag har blivit lite engagerad inom RBUF också, jag var med på 3st möten förra året och det var väldigt kul :) Jag funderar faktiskt på om jag ska bli medlem, det kostar 75kr per år för ungdomar och då kan man få följa med på olika event som t.ex. utbildningar och olika aktiviteter som de håller.
Jag ska faktiskt på ett möte nu på söndag, och sedan ett på fredag nästa vecka!

...

Iallafall, nu 2013 vill jag göra värsta förvandlingen, not that it's really gonna happen. Men kan väl försöka lite?
En, ganska stor, förändring är att jag inte har ett så hett temperament längre. När jag var lite yngre, jag är ju trots allt bara 14, snart 15, och blev förbannad/irriterad när de som då mobbade mig, mobbade mig kunde jag slänga in en höger.. Ja, jag var väl ganska våldsam. Men om andra slog och sparkade på mig och kallade mig namn så fick jag väl göra det tillbaka?
När jag tänker tillbaka på allt som jag kan komma ihåg så är jag iaf tacksam för en grej. Det formade mig till den jag är idag, visst jag är väl inte helt jävla nöjd.. Men vemfan är det?!

Skolan börjar nu på onsdag och jag ser inte fram emot det. Kanske lite, eftersom jag bara vill klara av högstadiet och börja plugga på gymnasiet.. Jag har ju fyra st linjer som jag funderar på.
Estetiska, Hantverk, Hotell&Restaurang och Restaurang&Livsmedel.

Jag har väl börjat inse att jag inte kommer få byta klass och jag kommer få gå i C-klassen ända tills jag går ut i 9an. Men bara jag vet att de som älskar mig, stöttar mig kommer nog det gå bra :)

Jag tror faktiskt jag har skrivit av mig det mesta nu, och det känns faktiskt mycket bättre.. Så nu ska jag lyssna på musik och läsa lite tills jag kan kolla på reprisen av Sveriges Mästerkock eftersom jag missade det kl. 20:00 idag ;)

Tjohejsan / Denice :)