Spontanutflykt och palla äpplen!

Men tjääääna coolingar!
 
Så dagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig eller trott!
Drygt ett halvt program hann jag se innan mamma fråga om jag ville följa med på 'utflykt' jag sa att jag antagligen kunde det.. Varför inte åka iväg någonstans istället för att dega hemma, särskillt nu när det bara är 4 dagar kvar av sommarlovet för mig.
 
Vi mötte min moster, Anki, i Västberga och handlade lite på Coop. Vi köpte en sallad som vi plockade ner bl.a. pico de gallo, pepparsalami, oliver, avocado och kräftstjärtar förutom det vanliga.. (Isberg, coctailtomater, gurka och kuberad ost) Köpte även lite fikabröd och några Loka Crush!
Vi åkte in och igenom stan ut till Djurgården. Vi hade en gullig men rolig liten picknic där ute!
 
Som vanligt så åt vi ju, skrattade lite väl mycket, spelade lite yatzy och pallade äpplen ;) Efter vi kände oss klara åkte vi ner förbi Manilla och till ett litet ställe där vi matade lite änder och så kom det en svanfamilj! De var mysigt där ute, men även lite kyligt i vissa tillfällen!
Sen drog vi till med ett spontanbesök till Tekniska Museet vilket var väldigt givande faktiskt! Efter två timmar där, visst t.o.m. jag blev förvånad!!, så åkte vi hemåt.
 
Nu är vi hemma sen en halvtimma tillbaka ungefär och nu ska jag bara chilla galet och kolla serier och vara halvt social ^^
 
Tills dess!
Puss på er!
Ciao
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters