26/12-14 (1)

Hejsan folket!
Denhär dagen har varit så jävla jobbig så det brinner i huvudet på mig! *inte bokstavligen*
 
Har inte kunnat sova mycket alls, och vaknade upp x antal gånger med att jag inte kunde andas.. Så fick grov panik och typ slog mig själv i bröstkorgen, men det blev bra sen.. :I
Vaknade sen "normalt" runt 10 och så ringde vi 1177 .. De rekommenderade att vi skulle åka till sjukhuset, och så var vi av till Huddinge Sjukhus.
 
Väntetiden var ca 2 timmar, så jag blev ju lagom irriterad där. Och sedan så var ju sjuksköterskorna virriga i kolan så t.o.m jag hade nog kunnat göra deras jobb bättre. Efter all väntetid, virriga sköterskor och allmänt konstig läkare, snabbprov och jag vet inte vad så konstaterades det att det var virusinfektion.. Det finns halsfluss orsakat av bakterier och halsfluss orsakat av virus, det förstnämnda finns det medicin för men inte det andra.
 
Såååå.. Förhoppningsvis så ska det gå över inom en vecka, annars kommer jag få riktig jävla spader. Har inte kunnat äta ordentligt, knappt att jag kan dricka vatten.
 
Vi handlade litegranna på Pulsen, vi köpte bl.a. varma koppen soppor som jag ska försöka få i mig, bröd, 'lite' chips och jordnötsringar (ca 8 150g påsar ... då har vi några veckor framöver om inte Teddy äter upp allt...) och frukt och grönt.
 
Tog en liten nap på soffan, vilket var behövligt.. Men vaknade upp av andningsproblem, så tog en alvedonbrus och en till C-vitamin och så har jag kollat på film..
 
Vet inte hur natten blir, hoppas på bra iaf..
 
Hörs när vi hörs!
Tills dess,
puss på er!
Ciao.
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters