Jobbig start på dagen med ett hyfsat avslut :I :3

 
 
Hai sådär mitt i natten bloggen!
Denhär dagen.. Vad kan man säga om den egentligen?
Jag halvt försov mig, vaknade 7.05 och jag skulle ta tåget senast 7.15 ifrån centrum.. Hann dock i tid till jobbet, men åt som vanligt ingen frukost. Hade riktiga yrselanfall, mådde illa, var skakis och hade svårt att andas i några timmar  men fick en smörgås med filadephia, julskinka och gurka på av Martina.. Då blev det lite bättre iaf!
 
Hann göra ganska så mycket idag, och ja. Det är skönt att jag kör mittenpasset imorn, 12-20, men eftersom jag jobbade över idag så skulle jag få sluta tidigare imorgon! :)
Åkte till EG idag, det var ju avslutningen och det öppnar den 12e Januari igen!  Hade det ganska mysigt med folk ändå och ja, hade det ganska så kul.. Förutom när Engla fick en liten ljushållare/lykta i ansiktet .. hehe :o
 
Köpte biljetter till bio på fredag kväll, jag, mami och Teddy ska kolla på The Hunger Games: Mockingjay part 1.. Är grymt taggad! Tyvärr har ju Teddan inte sett typ 2an, så han skulle kolla på den ikväll ;)
 
Sitter just nu och pluggar stenhårt på radiomanuset och det känns som om att jag inte kommer någonstans, även fast jag skrivit ca 1500 ord! Usch, har nog aldrig pluggat så hårt och mycket förut i mitt liv som jag gör nu!
Men jag känner faktiskt att mina kurser är extremt viktiga, särskillt när jag bara har det 1 gång till skillnad från andra klasser!
 
Ska plugga i någon/några timmar till och sedan sussa sött!
Går nog upp runt 9, senast kl 10... fyfan vad underbart, säger jag bara ^^
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters