Tröttmössan pluggar och äter fil :3

Come on, dance. Jump on it. If you sexy than flaunt it. If you freaky than own it. Don’t brag about it, come show me
 
Tjenare folket!
Klockan är runt halv 2 snåret och jag sitter fortfarande och pluggar.. Jag tog dock en liten paus runt 21.30 för att gå ner till tuben för att träffa Hannah och få en bok som jag ska försöka ge till Ingrid idag, torsdag, eller imorgon, fredag.. Om jag då ser henne i skolan.
Väl nere i centrum så träffade jag Emma! Vilket var riktigt oväntat, och hon hade t.o.m. tänkt att ringa mig och fråga om jag ville ta en promenad.. Såklart så tog vi en liten promenix runt en stund och sen var jag tillbaka hemma runt 22.10 för att fortsätta skriva på manuset..
 
Jo, om ni undrar så är jag uppe i 2000 ord nu och jag håller fortfarande på. Är inte klar än, men är på slutspurten kan man väl säga.. Har lite finlir jag får försöka göra på lektionen imorgon när jag har det exemplaret vi har arbetat med. Det blir ju enklare att få små detaljer och information 100% rätt då än att chansa med info från nätet när man är lite osäker!
 
 
Känner att jag bara blir segare och segare, men jag måste bli klar med minst 95% av detta innan jag faktiskt går och lägger mig. Annars kommer jag bara få seriösa stessanfall imorgon och bli irriterad på minsta lilla!
 
Hörs senare! antagligen någon gång på torsdag eftermiddag/kväll...
Tills dess,
puss på er!
Ciao.
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters