+40, 4A, 9M

Hejsan alla fina människor!    Jag inser att jag skriver den frasen ofta, men hallå.. alla är ju fina!
 
Idag är det den 12e Juni, tiden går så himla fort! Igår så slutade vi grundskolan, vilket resulterade i en massa skratt, gråt och kramar.. Mascaran rann på tjejernas kinder och killarna försökte vara lite macho även fast vi såg tårar ta sig ut där med.  Jag blev förvånad, jag hade ett enda A förra terminen som var i engelska .. när jag kollade på betygen nu så hade jag fyra stycken A:n! Så jävla förvånad, trodde att jag bara skulle höja mig till ett A där i fysik men icke! Jag fick mitt A i musik, äntligen, och i biologi! Haha, och allt som allt höjde jag mig ca 40 poäng vilket faktiskt är skitbra!
 
Efter skolan så åkte jag hem, duschade, tog en powernap, duschade igen och så packade jag litegranna eftersom jag skulle sova i Jakan igår! Ja, 9M hade sin sista konsert igår och såklart så gick jag dit :) Hälsade på alla, vi kramades, folk attackerade mig typ och ja de va skitmysigt! Jag sov hemma hos Ino och vad gjorde vi inte? Familjen Parker/Koivisto är min extrafamilj♥
 
Åkte hem nu imorse, runt 1 tiden så var hemma vid 2 någonstans!
Tvättstuga om 2 dagar, resa om 5 så jag måste börja packa asap! Men kan ju inte packa förns den 15e, så har 2 dagar på mig! Plus att jag måste växla pengar osv..
Ska lyssna lite på PTV nu så, yes..
 
Pusspuss
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters