Flashback, tråkigt!

Hejsan! Det är fullt upp med allting nu så jag glömmer bort en massa saker, tyvärr..
Så, det får bli ett flashback inlägg just nu..  Here we go!
 
 
I onsdags var det ju blommensdagen och jag hade det ganska roligt ändå! Sprang runt o sålde biljetter, gjorde en massa aktiviteter och uppträdde en sjuk låt med några kompisar i B!  Det blev spontant sedan på kvällen, det var fest hemma hos mig!  Jag skulle städa när jag kom hem, men det blev inte riktigt så.. Jag stannade hos min syrra lite för länge, och så kom alla. Vi var där och sen drog vi över till mig och det var fkn amazing! Vi hade skitkul och en massa roliga saker hände ^^
 
I torsdags hände kanske inte så mycket, var lite bakis bara och ja.. Men hade mysdag och kollade på serier på tv, kopplade in mammas data.  Skypeade med gruppen och spelade litegranna.. 
 
I fredags kom Tanja hit! Familjekväll både fredag och lördag vilket var väldigt skönt. Det är så skönt att kunna koppla av hemma och ta det lugnt med familjen!
 
Igår, lördag, så skypeade jag extremt länge med Emma och Sampe! Jösses, jag bara längtar tills då jag åker ner till Finspång till Emma! :D. Och hur vi träffades var så himla skumt men det var fan ödet alltså! Jag kollade även klart på The Voice säsong 5 och så har jag börjat kolla på Shameless igen! Sjukt bra serie, mycket som händer och ganska kul!  Sjuk humor, som min fast mycket, mycket värre!
 
 
Nu är det ju söndag och det är en riktigt lökig dag! Söndagar är verkligen lökiga för mig, dom bara.. Blööh! 
Ska träna lite nu snart hade jag tänkt och sedan ska jag städa lite.. Imorgon i skolan så är der brutet inför showen på onsdag&torsdag! Jag är väldigt taggad faktiskt, älskar min roll ;D
Vi hörs nästa gång vi hörs!
 
Puss hej❤️

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters