Kärleksförklaring

Blommensbergsskolan: Skolan under bron.
 
Jag gick på blommens i 1 1/2 år, först i C-klassen som vi alla vet inte var så himla lyckat.. Klassen var inte den bästa, de släpper inte in folk egentligen och är allmänt ja. Men sen, 1 år efter att jag ville byta klass eftersom jag ville byta klass direkt från första dagen i C, fick jag äntligen  byta klass!!
A-klassen! Visst, Ahmed var ju lite elak i början men det va han ju alltid.. Men i A-klassen var alla olika, men de släppte in, var faktiskt sjukt snälla och vi var som en stor familj. Vi tjejer började ha en massa tjejkvällar, middagar och killarna hade tydligen spelkvällar och gjorde grejjer.  Jag är så jävla glad att jag valde A-klassen, jag kan helt ärligt säga att jag älskar  alla i 9A med hela mitt hjärta.
Jag kommer sakna alla er som in i bängen, alla bus vi gjorde mot lärarna. När alla somnade på Hakims NO lektion och när vi hade våra rap-battles, när alla bölade till TBITSP och     jösses jag kommer börja böla snart av att jag skriver detta..
 
Poängen med detta.. Jag älskar er massor, allihopa, trots alla upp- och nedgångar. Jag kommer sakna er som tusan och ni kommer alla ha en plats i mitt hjärta! Föralltid.
 
 
Blommensberg, vår skola under bron
Här kan vi våga växa, aldrig tappa tron
Blommensberg, vår skola under bron
Här finns alltid våra minnen kvar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters