Dator på NO

Hallo Hej!
Nu har vi NO och våran kära magister Hakim har tagit datorvagnarna, så nu sitter vi i klassrummet och använder datorer.. HAH
~~~~
 
Just nu känns mitt liv helt jävla upp och ner! Allting och ingenting händer, första nationella provet är den 17e mars - alltså om ca: 2 veckor! (även fast folk säger att man inte ska oroa sig, så är jag faktiskt lite orolig/nervös)
Egalia känns inte ens kul länge heller, jag vill bara låsa in mig i mitt rum och sitta där inne alldeles ensam.
Jag tror att jag är / börjar bli sjuk också, för jag försov mig nästan idag och jag är och känner att allting är sjukt varmt! Somnade typ nyss på rasten intill denna lektionen och hmm..
 
I förrigår fick jag reda på att min mamma har anmält mig till en handledarkurs så jag ska få börja övningsköra!  Och så sa hon att hon hade ringt försäkringsbolaget eller något och ändrat så att personer under 24 får köra hennes bil! Hihi, det känns lite skumt. SÅ på vägen från min underbara moster i söndags så skulle jag säga vad jag trodde att alla vägskyltar och så betydde! Jag hade rätt på alla! Det kändes ju faktiskt bra! ^^
 
Ikväll har jag utvecklingssamtal, 17.30, det känns ganska onödigt då jag slutar 14.20.. Meeeen, mamma jobbar ju och det var då hon kunde.. Så får åka hem, chilla lite och sedan åka till skolan igen. Vet dock ej om mamma hämtar upp mig eller om jag ska åka kommunalt, för jag tänker inte stanna i skolan i 3 timmar!!!!!
 
Hörs kanske senare!
Puss och Kram!
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters