Oj så sent det blev!

Halli hallå!
Eftersom banken i skhlmn skulle fucka upp så var vi tvugna att åka till en annan, och eftersom vi ändå skulle till Bålsta så körde vi Kungsängen! Dock så kunde folk tydligen inte köra bil idag och det var extra mycket köer överallt, gud vad jag blev förbannad på folk som inte använde BPF!! Och jajävlar.. Skitesamma! :)
Mötte pappa och Pia där i kungsängen och det blev värsta kramkalaset för jag har inte träffat Pia sen i somras? och pappa sen hans födelsedag, alltså 2 dar innan jul.. Efter vi fixade alltihopa på banken så åkte vi till bålsta och fixade pass till lilla klara, Tanja och till mig. Alla tyckte mitt foto blev skitbra, men tyckte att jag såg lite kriminell ut? Fast mina föräldrar ser ju kriminella ut på deras körkort, vilket jag då påpekade och då börjar de skämta om att de rymt från Kumla XD
 
Nej, min familj är inte det minsta normal.. Men det är ändå ganska skönt då de inte är som alla andra föräldrar!
Efter middagen hos Tony och Marie åkte mamma och jag hem, men kom på att vi behövde handla litegranna inför tjejmiddagen så vi stannade till på Willy:s innan vi åter igen begav oss hemåt.
Nu ligger ja här i min säng med kortare hår, eftersom mamma klippte mig litegranna ... vilket är sjukt skönt och det behövdes litegranna ^^ ... som även är i en inbakad fläta!
Jag har inte haft mitt hår i en inbakad fläta sedan jag gick i 3an eller 4an! :0
 
nejdu, hade tänkt att försöka sova litegranna inatt så att jag kan prestera någorlunda i skolan imorgon!   gud, det påminner mig.. Svenska nationella på måndag!! Shiet ;o
 
Aja!
puss och hej!
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters