Denice på Äventyr!

Skolan var hyfsat normal idag, förutom att vi har jagat en jävla massa lärare idag.. Sen på svenskan satt jag, Nea o Moa och redigerade våran reklamfilm för våran produkt som vi uppfunnit på bilden!
Efter skolan tog jag bussen från skolan hela vägen till Bagis där jag träffade Izzia, vi kom inte på någonting att göra så vi tog tuben därifrån till Fridhemsplan och tog blåa till kungsträdgården. Ja, vi är tråkiga men whatever..
 
Nu så är vi på 13 mot Alby och får se om vi hoppar av hos mig, om vi fortsätter eller hur vi gör! Hursomhelst tror jag att Charlie smittade mig igår, för jag vaknade och det gjorde sjukt ont att svälja och så är jag snorig. Detta har jag även varit hela dan, så tror nog att jag kanske hoppar av i Vårberg för att göra en fet kopp te! Höhö
 
Är även djävulskt trött, som jag varit hela dagen, plus att jag försov mig imorse! Men jag skulle ha tagit 21 hemifrån men tog 31 istället och gick ifrån Aspudden med Zichie, Gösta och Adam! De brukar alltid ta den som går 10 min efter den jag brukar ta, för de går .. medans vi tar bussen ;)
Lol..
 
Aja, imorgon är det np i matte. Det är ärligt talat sjukt många prov nu! Jag har 5 st kvar, vad jag vet, det är matte, so och muntliga i franska.
Nä nu måste jag snyta mig, LOL!   oops, ja jag skrev det!
 
Pusshej♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters