Plugga matte, sovande i skolan och taggad till tusen!

Om exakt 1 månad, 1 dag och 3 timmar så är balen!  Om exakt 1 månad, 2 dagar och en massa timmar så är det skolavslutning.. Då är det dagen jag slutar i grundskolan och min skolplikt är skrotad.
 
Är extremt taggad inför den 17e Juni och den 10e Juli, ser verkligen fram emot sommarlovet iår! Jag är dock skitnervös inföf gymnasiet, men det ska nog gå bra.
Förövrigt blir det ingen Egalia idag, jag stannar hemma och pluggar matte inför sista np i det imorgon!
Dessutom så är jag helt jävla slut, även fast jag somnade runt 23 och sov hela natten till 7:45 så slumrade jag ändå till på NO lektionen..
 
Fick lite flipp på Hakim också, idioten ska prata om Homo-, Hetero- och Bisexualitet och om Transpersoner och Transvestiter.. Säger att de tre nämnda sexuella läggningarna beror på ens egna hormoner, t.ex. att om en tjej har mer testosteron i kroppen så blir hon attraherad till tjejer. Inte att det bara kan vara så att man inte är intresserad av killar då, och att man har normal nivå med det lilla testosteron man har i kroppen och den mängd östrogen man ska ha.. Jag blev fan skitförbannad, inte bara jag utan även många fler, han snackar sån jävla bullshit.. Ugh
Är så himla trött på Blommens, vill kolla loss NU!
 
Nu ska jag fortsätta plugga!
Pusshej♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters