Sjukling? :s

Hej fina människor!
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och försöker få värme, jag fryser som in i bängen och halsen kliar och gör ont. Samt att min näsa i princip är full och jag vägrar att ta nässpray, kan inte ha något i näsan efter alla gånger jag tagit min äckliga migrånmedicin! usch för den
 
Får sovmorgon imorgon till 7:30 inför provet..
Kom även på att jag bara nämnde att jag har fem prov kvar .. detta gäller dock bara nationella, sedan har jag ett vanligt so prov och ett i hem- & konsumentkunskap! Så har vi våran avslutningsshow och balen är fortfarande kvar, plus blommensdagen.. Och man får väl förvänta sig det oförväntade, så vadsom kan dyka upp. Jag blir galen på allt som ska pressas in nu, det enda jag kan tänka på är grejer man hör om gymnasierna jag sökt in på..
T.ex. att ena skolan bör man se upp för vissa lärare, och en annan så har man ingen lunch..    Men jag är inte så jävla lättlurad, haha, nej men jag vet redan allt jag behöver veta. Även kanske lite för mycket, men det äe ändå bra.
 
 Nä jag vill inte snacka om gymnasiet nu, jag vill kunna sova inatt! Mitt huvud bara dunkar och kan knappt andas med näsan, det gör asont att svälja saliv och det kliar även i halsen. UGH JAG HAR INTE TID MED DETTA!!
 
Men godnatt hörrni!
puss♡
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters