Halloweenfika, bae=äkta bror + new things, outfit

Är så sjukt trött just nu!!
Höll på att somna i soffan när jag och mami tittade på Masterchef Proffesionals efter vi hade ätit våran mycket delikata kebabrulle till middag ^^
 
Har knepat lite på PPn jag gör med Linda till engelskan.. Vi ska presentera, berätta om och möjligtvis göra ett svenskt recept, t.ex. köttbullar, pannkakor, mjuk pepparkaka m.m.. Hade även en liten torsdagsfika med Linda i cafeterian och snackade o skämtade med Julia och Christian i en parallellklass :)
Det var några jättesöta bakelser! Typ som minimini tårtor i sann halloweenanda! 
 
Becca kom till skolan och vi gick till donken, och som den äkta brodern hon är bjöd hon mig på en cheese! Vi skämtade sönder och tror vi fick många gå därifrån med ett leende på läpparna p.g.a våra asgarv och konstigheter :D Vi hittade på lite bus och har nog skrattat så mycket och har pratat mycket om viktiga saker..
Ni vet, sådana där ämnen som nästan alla tonåringar nu för tiden pratar om..
Men det var mycket om gymnasiet, nostalgitrippar & internskämt ifrån djupis och annat skitsnack!
 
Åkte hemåt runt 18 tiden för jag var sjukt trött redan då.. Så det är verkligen riktigt skönt att ha lite sovmorgon imorgon :D
Ska försöka skriva lite på en föremålsbeskrivning som ska vara inne imorgon till Bengt ;// Jag började på den idag på svenskan, kom verkligen inte på någonting att skriva om över huvud taget!
Men tog en liten skitsak och skrev om, dock så har väl den ett litet sentimentalt värde för mig..
 
Har kännt mig superfancy idag! Har gått i mina nya skor, knästrumpor + strumpbyxor, short, min nya hoodie och bara tagit det cool :))
Nä, ska göra en kopp te och göra dendär jävla beskrivningen!
 
HNVH!!
Tills dess,
puss och kram på er!
Ciao.
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters