Daaamn my booty is -- woooo

 
Holaaa bloggen!
Jag kom hem för inte så jättelängesen! var hemma runt 01-tiden..  Har spenderat kvällen med David, Inez, Amanda, Morris och Anton,  samt att Nora kom senare efter att Anton och Mandish åkt hemåt!
 
Vi har chillat runt i slussen och hittat på lite bus ;)
Grabbarna ville upp på Stomatoltaket, men det gick inte direkt så bra.. Och jag som tränade lite rumpa&lår igår fick ju ännu mer träning idag med allt springande upp o ner i alla trappor, branta backar mm. Det känns ju nu om inte annat! Grabbsen gav upp ett tag, så vi satte oss på donken där de käkade "litegrann".
Girlsen kom in runt 18.30 tiden och så fortsatte grabbsen leta ett tag, men sen sket vi i det.. Drog till medis och chillade lite där med och snackade med ppl.. Följde med Inez till TC där hon köpte cigg och påväg tillbaka till medis där alla andra väntade träffade vi Isaac!
 
Men kvällen har varit grovt underbar, fina promenader i solsken och under bar stjärnhimmel.. Roliga konversationer, lite paraktiga delningar med några och bara en soft kväll!
Hamnade på donken i slussen x-antal gånger, och en snubbe i kassan flirtade jättemycket .. han verkade asgosig och sådär, men naaa... Enda man flirtar med på donken är Deniz ;)) Lol no, men han är ju äkta baebror :)
 
Imorgon ska jag iaf, for sure, åka med mami till CityGross och handla till smörgåstårtorna vi ska göra till Sussie som fyller år på fredag! Men hon har lite miniträff och fest på lördagen!
Sen ska jag snacka lite med andra underbara människor och säkerställa lite saker inför festen på fredag!
 
Ska dricka upp mitt té nu och lyssna på något annat än Lisa, min lilla sötnöt :)   for y'all that did not know; Vi gick i samma klass från 6an tills det att jag bytte till Blommens! Men vi är ju fortf. polers o sådär :) 
 
Hörs hörrni!
Puuuuuuss!'
Ciao♥

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters