Nightly hardcore studying

 
Tjena mitt i natten sådär!
Sitter och pluggar, fortfarande, men tog en paus och tänkte skriva lite till er underbara människor♥
Dagen har varit rätt soft, vaknade med ett leende på läpparna och kände mig redo att ta an världen! Fixade mig och åkte till skolan, väl på lektionen så hade vi lite fina diskussioner (as usual) och sen var det pang på!
 
Dagens kökslektion bestod av glassmakeri! Vi skulle tjuvstarta lite nu på våren och körde rabarbertema! Det blev en rabarber- och vaniljglass med rabarberkompott samt att jag och Linda gjorde en citronsorbet medans killarna gjorde en rababersorbet! Gick upp till lunchen, men alla maträtter inehöll lax så besvikelsen bara rann över mig.. Men det fanns lite broccolisoppa som jag tog, med en jävla massa citronpeppar och lite salt.
 
På svenskan så pratade vi lite om det muntliga som vi ska ha imorgon, eller nu idag, och jag hade verkligen inget att skriva om. Vi har haft pappret i typ 1 vecka och jag har funderat flera gånger varje dag, men kom verkligen inte på någonting!  Vi började sedan att kolla på Odysséen som faktiskt hade en helt okey början! Är taggad på att se de resterande 2½ timmarna!
På engelskan satt vi och jobbade litegranna med blogginlägg och nyhetsartiklar som ska vara om ett english speaking country, alltså då om min låtsasresa till Nya Zeeland.. Men jag gjorde inte så mycket egentligen ...
 
Kom hem vid typ 16.30 och var grovt seg! Lade klart det senaste pusslet med mamma och sedan när klockan var runt halv 6 så började jag att göra middagen! Det blev en korvstroganoff utan grädde ;)) med lite gurkmejakryddat ris! Riktigt gott faktiskt!
Jag kollade sedan lite på kanal 9 med mamma i vardagsrummet och så slumrade jag till på soffan... :O
 
Vaknade till runt 21 och började springa runt lite.. Men sedan kom jag på mitt ämne som jag ska göra min muntliga presentation om imorgon/idag!! Så jag har nu suttit, i ca 3½ timma och gjort en fet powerpoint och hoppas på det bästa..
 
Kanske kan gå och sova om 2 timmar eller så.. Måste verkligen bli klar med detta :I
 
Hörs hörrni!
Puuuuuuss!!
Ciao♥

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters