Starting out good

 
 
Hola amigos!
This day has been pretty nice!
Började 9 imorse och körde direkt igång med att spola lite potatis och sedan gå på att skära tomater, jordgubbar, gurka och skala ägg! Sedan så skar jag upp en massa landgångsbröd, både ljust och mörkt, och gjorde krutonger av det bortskurna. Jag gjorde även ca 5kg persiljesmör, och efter det så var klockan lite efter 15 och jag städade lite och gick och åt lite mat.. First meal of the day! Det var laxpudding, so ofc kunde jag inte äta det.. Så fick ta en skum nordafrikansk tomatgryta m. couscous och linser och lite bröd! Men det smakade faktiskt helt okej :)
Kom ner igen och då hade grabbarna börjat städa och var nästan klara, så jag sprang ner med kartongerna och soporna! Sen fick jag gå hem, en timma tidigare :)
 
Igår, så slutade jag lite sent .. men åkte till 54an ändå! Var där runt 18.40 (typ 40 min sent) pga att SL suger :) Träffade mina booboos, spelade lite pingis och lite kort .. samt att vi gjorde lite annat kul ;)) Var hemma sen runt 23.30 tiden och gick och la mig.. Var så himlans trött igårkväll så det inte är sant!
 
Ska försöka börja på dendär jävla svenskanationella nu så att jag inte får F i svenska ._.
 
Hörs hörrni!
Puuuuuss!
Ciao♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters