Mitt liv är som en berg-och-dalbana

Hola people!
De senaste dagarna har varit helt annorlunda.. Skolan började i torsdags och det var helt sjukt för mig att sitta med 23 andra personer i ett klassrum efter ett år med bara 5 personer. Vi kollade in våra scheman, vilket var helt flippat i mina ögon! Måste gå in varje dag för att se hur dagen ser ut, det äe grovt jobbigt.. Jag hade hellre sett till att jag har ett visst schema under en viss tid istället för detta vi har nu. Kurserna är åt helvete och vissa tider är ju något man verkligen frågar över.
T.ex. hur fan ska man hinna till mattestöd på tisdagar runt 14 (som jag vet att jag kommer behöva) när jag har praktik i 8 timmar? På schemat står det bara att APL är mellan 8-13, men i kontrakten står det 8h/dag? Förstår inte riktigt konceptet där.

Hela förra helgen var soft, sov hos Towe och chillade med henne, Charlie och Usov. Vi va nere och badade flera gånger och chillade bara, vilket var sjukt nice. Det hände inte mycket i skolan på måndagen, satt och kollade serier då jag hade gjort det de nya lärlingarna skulle göra. Sen så hade Anders inte fått tag på nån på Operan, så det blev ingen praktik på tisdagen.
Samma idag, inget så och de har ju alltid onsdagsmöte så jag fick en 'chilla hemma dag' igen .. så den har jag bara glassat förbi i haha!
Imorrn är det skola, börjar sent med matte vilket är fett skönt, men slutar fan 17.30. Det är väldigt segt, men vad kan man göra över det? :/ inte så mycket


Förövrigt så känns allting så oklart.. Jag känner mig sänkt över en massa saker som har hänt annars i livet och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det känns inte riktigt som om att jag kan prata med folk om det, som om att ingen kommer att riktigt fatta vad det är jag menar osv.

Menmen..
Hörs hörrni!
Puss på er
Ciao♥
August 15th 2015

Haii bloggen!
Nu är vi i Augusti månad vilket känns väldigt .. surrealistiskt.
Jag kommer knappt ihåg vad jag gör längre, det händer alldeles för mycket och alldeles för lite saker! Vilket egentligen låter helt jädrans sjukt, men så är det.
 
Jag har varit inne på UNG några dagar, träffat lite gamla kompisar och dansat och haft kul! Dock så fick jag en bruten stortå igårkväll, inte lika kul kanske menmen.
 
Idag har jag fixat hemma, fixat tvätt och disk bl.a. och sedan åkte jag till Mälarhöjdsbadet där jag mötte Charlie där vi var i några timmar, vilket var otroligt skönt.
Vi åkte hem till C runt 18 tiden, och så åt vi tacos med hennes mamma och lillasyster!
Uhm, ska nog åka in till ung ikväll igen eftersom det är sista kvällen .. och skolan börjar ju fan om några dagar!
Om 5 dagar sitter jag i den stora entréhallen i skolan på upprop..
 
 
På måndag har jag en fullspäckad dag på grönan, vilket ska bli riktigt kul! Jag ser verkligen fram emot det!
 
Veckan i Östersund var rätt nice!
Jag och Towe bodde hos Ophelia inne i stan, chillade rätt mycket i stan .. Konsertkvällen var helt jävla underbar!
Först så såg vi den underbara XOV som körde typ alla hans låtar, sen såg vi även Silvana Imam och sist på kvällen så såg vi våran babe, Lorentz!
 
Ugh har typ grov hjärnsläpp på vad jag har gjort egentligen under dessa veckor .. Hmpf.
 
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥