Mitt liv är som en berg-och-dalbana

Hola people!
De senaste dagarna har varit helt annorlunda.. Skolan började i torsdags och det var helt sjukt för mig att sitta med 23 andra personer i ett klassrum efter ett år med bara 5 personer. Vi kollade in våra scheman, vilket var helt flippat i mina ögon! Måste gå in varje dag för att se hur dagen ser ut, det äe grovt jobbigt.. Jag hade hellre sett till att jag har ett visst schema under en viss tid istället för detta vi har nu. Kurserna är åt helvete och vissa tider är ju något man verkligen frågar över.
T.ex. hur fan ska man hinna till mattestöd på tisdagar runt 14 (som jag vet att jag kommer behöva) när jag har praktik i 8 timmar? På schemat står det bara att APL är mellan 8-13, men i kontrakten står det 8h/dag? Förstår inte riktigt konceptet där.

Hela förra helgen var soft, sov hos Towe och chillade med henne, Charlie och Usov. Vi va nere och badade flera gånger och chillade bara, vilket var sjukt nice. Det hände inte mycket i skolan på måndagen, satt och kollade serier då jag hade gjort det de nya lärlingarna skulle göra. Sen så hade Anders inte fått tag på nån på Operan, så det blev ingen praktik på tisdagen.
Samma idag, inget så och de har ju alltid onsdagsmöte så jag fick en 'chilla hemma dag' igen .. så den har jag bara glassat förbi i haha!
Imorrn är det skola, börjar sent med matte vilket är fett skönt, men slutar fan 17.30. Det är väldigt segt, men vad kan man göra över det? :/ inte så mycket


Förövrigt så känns allting så oklart.. Jag känner mig sänkt över en massa saker som har hänt annars i livet och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det känns inte riktigt som om att jag kan prata med folk om det, som om att ingen kommer att riktigt fatta vad det är jag menar osv.

Menmen..
Hörs hörrni!
Puss på er
Ciao♥


Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters