A little late Merry Christmas!

Ho, ho, ho mina fina bloggläsare!
 
God jul på er! Julen är nu över, eller i alla fall den 24e December.. Vad har jag då gjort de senaste dagarna?
Jo, igår så storhandlade jag med mamma överallt kändes det som!
Vi spenderade några timmar på City Gross i kurvan, och med bilen full med mat så åkte vi till Pulsen i Flempan och handlade ännu mer! Packade in i kylar och frysar (vi har 1 halv kyl & 1 halv frys i köket och två stora extra inne i "tvättstugan")  och tog det lugnt på kvällen. Tittade lite på film och tog en liten grogg ;)
 
Idag har det varit all in! Vi åkte till Rusta i kurvan direkt runt 10 och köpte bl.a. en ny julgran, lite nytt presentpapper och snöre och några paradisaskar till Sussie! Vi åkte till Sussie och lämnade hennes askar och mami fick en liten söt julklapp av S! Vi kommer öppna de flesta klapparna imorgon då lillan kommer då!
Så efter trippen till S så åkte jag och mami till pulsen igen och köpte ännu mer grejer! Helt galet!!!
 
Efter vi kom hem med alla påsar med mat och juice (tror vi köpte över 15L juice bara idag) så satte jag mig och slog in en massa klappar! Jag pyntade även den nya granen, den gamla är så gammal nu och risig .. och väldigt stor. Så vi köpte en mindre och en ny modell! Så nu har vi en vit gran, som många har nu ... , som är pimpad med röda och guldiga kulor, lite dekorgubbar samt en hemmagjord julstjärna och glittersnören!
 
Efter en massa matlagning och annat kul så åt vi middag med Teddan.. Det blev något nytt, 3-rätters!
Till förrätt blev det en avokadoröra med handskalade räkor, till huvudrätt blev det "standard" julmat som jansson, korvar och köttbullar.. Till dessert gjorde vi ris á la malta! Vi kokade en massa risgrynsgröt igår, så det blev det till frukost idag förresten ;))
 
Efter att jag öppnat min lilla julklapp från min kära moster så kollade vi lite på film, alla slumrade till litegrann i soffan och senare åkte jag hem till Towiz! Åsa blev jätteglad över sin julklapp som jag köpt till henne och Towe verkade gilla sin också!
 
Jag fick lite julklappar av dem också! Jättegulliga människor!! De är verkligen min andra familj.. Kanske ska lägga till deras efternamn?? Denice Anne Elisabeth Andrén Ekvall ..  förresten kanske jag byter efternamn till mammas, på tal om efternamn.. Då blir det Denice A. E. Hamberg istället. Det känns lite surrealt, men vadfan! :D
 
Spenderade kvällen med alla Ekvallarna och vad alla heter om de inte heter så, och senare träffade jag och Towiz Pärlan och vi gick hela vägen ifrån åsen till zinken och sen åkte vi till slussen och jaadu.. Mina ben är döda och mitt högerknä är --- inte så fint fungerande. Ska nog bara döda tid i sängen imorgon, förutom när jag, mami, moster och lillasyster skall på bio!
 
Men vi får ta mer om det någon annan dag, och vad som hänt då är ju .. spännande?
 
Hörrs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
 Ja, jag ligger i sängen, det är väldigt kallt i mitt rum ska ni få veta..  men kolla min eyeliner!! så fleekad idag!
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters