Don't worry, be happy...

Hej alla mina babes!
Blev nu på liiiiiite bättra humör, jag insåg att Musikhjälpen började idag så jag har lyssnat på dem i snart 2 timmar nu.. Vilket är skönt för det lugnar mina nerver litegrann, särskilt inför imorgon, och så kom Three Little Birds by Bob Marley and the Wailers. Då kändes det genast lite bättre :)
 
Jo, det är såhär att lilla jag har fått en kallelse till en rättegång imorgon vilket är posetivt! Justice shall be served, I hope. Men man blir ju fortfarande nervös även fast man vet vad man ska göra och ungefär vad som ska hända.
 
Veckan har varit tuff.. Praktiken var som vilken annan praktikdag som helst, onsdagen spenderades i skolan med provskrivning mellan 9-14.30. Jag hoppas att det gick bra, vi får veta resultaten på torsdag utav Jawad. Torsdagen så hade vi en liten examination på idrotten, entreprenörskapen gjorde vi ingenting på då jag är klar och på speclektionen gjorde vi en massa julgodis.. I fredags skulle jag iväg senare på kvällen efter skolan, men jag sket i det och var hemma med mami och Tanja och hade lite mysfredag.. Kollade på bl.a. Grinchen och Ensam Hemma 3 och hade lite fredagsmys :) Träffade Sarah snabbt efter skolan tho.
 
Igår var det en jävligt bra dag!
Det var 28års fest hemma hos Simon inne i stan som var så jävla kul så det känns som om att det inte är sant! Vi gick upp på taket några gånger vilket var lite adrenalinkickigt :) Så jag hade en panoramavy över hela Stockholm! Grymt vackert!
Var där straxt efter 19 och åkte inte hemåt förns runt 5 tiden! Träffade mycket folk som jag klickade jävligt bra med, drack (inte alls) litegrann och en tjej försökte haffa mig.. Hehe grymt snygg tjej kan jag säga!
Några ville även att jag skulle med ut på krogen, men det kändes inte som en krogkväll för mig even though I'm not legal.
 
Idag har jag bara myst i soffan med lilla amstaffen Freja och tittat på lite SMB och lyssnat på musikhjälpen :)
Får se hur veckan kommer se ut sedan.. Vet lite på ett ungefär vad som händer, men yes!
 
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
Gårdagens outfit! 
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters