Hakuna Matata, grymt avslut på 2015!!

God morgon bloggen!
Torsdag den 31:a idag och imorgon är det ett nytt år.. Vet inte hur jag ska känna inför det nya året, men jag känner att jag vill ha mer utmaningar, mer tid med vänner och såklart den bästa födelsedagen hittills i livet! Utvecklas mycket och ta skolan som den kommer, fan ingen onödig stress! Tar ju inte studenten förns år 2017, så det är inga bekymmer!  Hakuna Matata liksom!
 
 
Vad har jag hållit på med de senaste dagarna då?
Well, let me tell you about it!
I söndags träffade jag min "loafer" Charlie♥ Har ju inte träffat henne på jättelänge, så det var ganska härligt att se henne :)
Vi kollade på lite serier, spelade, 'fönstershoppade' via datan och drack julmust ;)  Sjukt mysigt!!
 
I måndags mötte jag Inez efter hennes jobb, och så åkte vi in till stan och åkte lite skridskor, snacka skit och käkade middag! Så härligt att hon och jag fortfarande har vår tighta vänskap som den varit från start!! (P3 2013 var the days  of my life!)
 
Vad hände i tisdags då?? undrar ni nu.
Jo Anna och Karin! Har inte träffat dem på väldigt länge och vi var så bra vänner i början på högstadiumet! Det är snart över 5 år sedan vi började i sexan! Nu sitter jag här och ba "Hejhej jag går i 2an gymnasiet och har framtidsångest!" Vi gick till kungsan och åkte skridskor ett tag och pratade om en massa minnen och skrattade mycket!
 
Vi åt middag på TGI Fridays som var stört gott och skrattade mycket! Har verkligen fått njuta detta lovet och jag känner att jag har tagit vara på varje dag!!
 
 
Året 2015 får ett bra avslut och 2016 ska starta ännu bättre än detta året! Nu jävlar kör vi folket!
 
Älskar er!
Puss på er,
Ciao♥
 
Fr. Vänster.  Anna, Karin och Jag :)
 
 
 
 
Appetizer to share
 
And our mains! My Jack Daniels Chicken Burger, Annas Ceasar salad and Karins Baby Back Ribs!

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters