.. Thursday morning ..

Tja alla pigga och glada! 
 
This week has gone so fast it feels blurry!
I måndags var ju rättegången, jag var så jävla nervös och började att gråta för att min pappa skulle komma?? Jag har ju inte haft kontakt med min pappa på skitlänge, flera år, och blev så shockad av att se honom där framför mina ögon. Alla förutom Towe trodde jag grät för rättegången, men så var det ju inte! Haha
 
Vi var där tills 12 / 13 tiden och sedan så åkte jag med Towe, jag var helt slut.. Men gärningsmannen fick ju ett straff, synd att han inte var över 18.. 1 månad i fängelse hade ju suttit fint för honom, men han fick 35 timmar samhällstjänst och så ska han betala skadestånd till Towe och sedan ska han betala till Brottsofferfonden istället.
 
I tisdags så var jag på praktiken, sista dagen! Hade även möte med Anders om betyg osv vilket gick rätt så bra, det känns som ett bra omdöme för iaf halva året!
 
Igår var jag ledig från praktiken då jag jobbat på dagar då vi varit lediga egentligen.. Så jag och Towe (som jobbade långpanna i tisdags) åkte till Eriksdalsbadet och spenderade typ 3 timmar där! Det var skitskönt och roligt! Skönt att bara få jazza i vattnet och busa lite haha, samt åka rutchkana.
( Vill alltid skriva rushkana, men de kan man ju inte haha! )
 
 
Efter dagen på Eriksdals åkte vi till Lilje, åt lite på donken, kollade i affärer och sedan så åkte vi hem till henne. Vi satt och kollade tv litegranna, Towizen startade en egen blogg!! (hon börjar nog skriva snart ^^ ) och vi storhandlade litegranna, hon, jag, Steve och Åsa :)  Vi, jag och Towe, fortsatte ha en liten spakväll senare efter vi träffat Pärlan ett tag och varit på coop, igen!
Åkte hemåt vid 22 tiden och var hemma vid ungefär 23.40! Somnade nästan direkt, somnade i soffan...
 
Dock så satt jag och mami och småshoppade på datorn, så nu väntar vi bara på leveransen!! Hittade så sjukt fina saker för nästintill inga pengar??? Wow vilken sida!!
 
Nu är det Torsdag!! 
Det betyder ju skola.. Idrotten inställd då alla är klara med allt och vi inte har någonting att börja med nu då vi inte har idrott sen igen förns efter sportlovet. En timmas matte har vi när vi börjar sen då, entreprenörskapen är inställd då jag är klar med allt och sedan på den långa bagerilektionen ska vi bara fika lite och prata om hur det har gått och så!
 
 
Men det var väl allt för mig nu då folket!
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
gammal bild.
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters